Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Derebahçe Mah. Bahçıvan Sok.No:14, İlkadım
Özel Atasam Hastanesi
ra...r
Babamin dizindeki şisliğe mudahale etti. Durumunu anlayacagimiz sekilde acikladi. Guven veren bir doktor. Tesekkur ediyoruz.
ha...
2013 yılında ön çapraz bağ ameliyatı oldum. Kendimi ameliyat sonrası korumam gerektiğini söyledi. Doktorun dediklerini yaptım. 10 yılı aşkındır Gayet iyiyim. Kendisine emekleri için çok teşekkür ederim. Beni hatırlar mutlaka çorumlu öğretmen
t.....
Kimse Amaliyat Etmeye Cesaret Edemedi Hocam Ben Amaliyat Ederim Dedi Ben Kol Ve Ayak Nakli Bekliyorum Buyüzden Riskli Bi Amaliyattı Hocamdan Allah Razı Olsun Amaliyat Eddi Omuzuma Pilatin Koydu Şimdi Hocamın Sayesinde Cok Şükür İyiyim Omuzum 3 Yerinden Kırılmıştı Hocam Elleriniz Dert Görmesin Amin
za...l
SEVGİLİ HOCAM
İSMET AKÇAY
Bence ortopedi üzerine 10 numara insanlığına da kimse bir şey diyemez .kısacası adam gibi ADAM
ay...k
SAYGI DEĞER DOKTORUM BENİ HATIRLAR MISINIZ BİLMİYORUM AMA BİZİM NEREDEYSE BÜTÜN SÜLALEMİZİ AMELİYAT YAPTINIZ. YALNIZ GÜLEREK YUKARIDAKİ BİR ŞAHSIN YORUMUNU OKUDUM.YANİ NASIL GÜLSEM BİLEMEDİM. ALLAH SİZDEN KAT KAT RAZI OLSUN . SÜLALEMDE BİR TEK ŞİKAYETÇİ OLAN YOK AMA SİZİ KISKANAN BAZI ŞAHISLAR YUKARIDA İYİ GİYDİRMİŞLER.İNŞALLAH BU YORUMUMU OKURSUNUZ. AL ELMAYA TAŞ ATAN ÇOK OLUR. SİZİN HEKİMLİĞİNİZ VE İYİ BİR CERRAH OLMANIZ SAYESİNDE TÜM AİLEM VE YAKINLARIM ŞİFAYA ULAŞTI. SİZİ TÜM TÜRKİYE TANIYOR. SİZİN GİBİ HEKİMLER BULMAK VE GÜVENMEK ÇOK ZOR. ALLAH SİZDEN KAT KAT RAZI OLSUN.
si...m
doktorum mükemmel kelimesinin bile anlatamıyacağı kadar,cana yakın,ameliyatlarında titiz ve iyi sonuçlar alan biridir.ben aynı dizden ön çapraz bağ ve 3 defa menisküs ameliyatı olan bir hastası olarak bunları yazıyorum.çevremdeki insanlara gözüm kapalı tavsiye ediyorum ve memnun kalmayan tek kişi bile yok.ben bukadar ameliyat sonrasında her işimi rahat yapabiliyorum.şiddetle tavsiye ederim.
se...a
mükemmel hekim
İsmet Akçay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmet Akçay, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size İsmet Akçay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu.
İsmet Akçay adresi nerede?İsmet Akçay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Derebahçe Mah. Bahçıvan Sok.No:14 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmet Akçay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmet Akçay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmet Akçay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmet Akçay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmet Akçay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmet Akçay hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, İsmet Akçay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları