Esenkent Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:17, Esenyurt
ya...m
Hamileyseniz de hastaysaniz da. Sizi inanilmaz rahatlatan dinleyen güler yüzlü pozitif inanilmaz bir doktor. Hic tereddut etmedwn gidebilirsiniz.
......
Muhteşem bir doktor ilgisi ve bilgisiyle melek gibi güler yüzlü hastasını düşünen en ince ayrıntısına kadar anlatıp heyecanınızı sizinle paylaşabilen harika bir insan.
.....
Tavsiye üzerine gittiğim bir doktor ancak hastanesinin değisecegi bilgisini tesaduf ben hastaneyi arayarak ögreniyorrum. Herneyse yeni hastaneye gidiyorum benden kan tahlili istiyor tam olarak ne için oldugunu söylemeden bende sözum ona guveniyorum kan verdim ciktim sonrasinda sonuc almaya gittigimde riskli gruptasin bebegin sirti kapanmamis diyerek internetten o sekilde dogan bebeklerin fotograflarini gosterdi ustelik 4lu test icin erkenmis 15 haftada yaptirdi ve soylemeden resmen emri vaki yapti hamile bir bayana o fotograflarin gosterilmesi ne kadar dogru ustelik baska bi hastane ve doktor adi vererek oraya yonlendiriyor, 1 hafta kan kustum resmen baska bir yere 1 hafta sonra testi yaptirdim hersey normal cikti risk bulunmadi. Benim yerimde olmak istemezsiniz diye dusunuyorum asla semtine bile ugramam.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hasta
Takip ettigi hastayi Haftaya muayeneye çağırıp hastaneden ayrılacağını söylemeyen biri.doğuma son günler kala yeni hastane arattiriyosunuz yazıkk şuan hastanede doğum yaptırcak hatta muayene olabilecegim baska bi doktor olmadığını belirtiliyor çalışan son haftalar bu kadar onemsizse niye gildirgicik bisuru tahlil istediğiniz anlamak güç son günlerimi hastahane arama stresiyle geçirttiginiz icin teşekkürler
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
.....
Merhabalar eşimin hamileligin inn ilk zamanlarında tesadüfen gitmiş olduğumuz hastanede kendini tanıma fırsatı bulduk güler yüzlü işini seven açıklayıcı detaylı anlatımla kişileri rahatlatan güzel insan kendisinden eşim çok memnun kaldı ve hastane hastene dolaştıktan sonra yani basimizdaki hastanede doktorumuz ayten hanımı bulduk .kendisinden çok memnun olduğumuzu belirtmek isterim.
.....
Beylikdüzü Tıp Merkezinde rutin yıllık jinekoloji muayesi için kendisine gitmiştim. Mükemmel insan, mükemmel dr. Buradan ayrıldığına çok üzüldüm . Şu an nerede hizmet veriyorsa yine kendisine gitmek isistiyorum.
gu...n
Bende doğumumu medipol hastanesinde yapıcaktım ama kismet değilmiş. Çünkü annem beylikdüzünde oturuyordu ve benim doğumuna daha 15 20 günüm vardı. Bebeğim erken gelmek için can atmış olucak ki ve bir sabah suyum gelince en yakın hastaneye gittik yani Beylikdüzü tıp merkezine ve orada karşıma AYTEN BÖLÜKBAŞ çıktı muhteşem ötesi bir doktor gerçekten çok güler yüzlü çok fazla sevgi dolu herşeyden önce muhteşem bir kalbe sahip biri Allah ayten hnm dan razı olsun...
mi...r
Evet muhtesem bir doktor işini buyuk bir sevgi ve saygiyla yapan ender doktorlardan biri kendi menfaatini degil o celik hastasini dusunen bir doktok tum doktorlar normal doğum yapamazsin dedigi halde Ayten hn. sayesinde badarili bir normal dogum gerceklestirdi yine cok tesekkur ederim
go...k
çi...n
Ayten Hn. çok tatlı, güleryüzlü, mükemmel bir doktor, konusunda uzman. Zaten zorlu bir süreç yaşadığım için, yaklaşımı son derece rahatlatıcıydı.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
İsmet Ayten Bölükbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmet Ayten Bölükbaş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
İsmet Ayten Bölükbaş adresi nerede?İsmet Ayten Bölükbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esenkent Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:17 Esenyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmet Ayten Bölükbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmet Ayten Bölükbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmet Ayten Bölükbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmet Ayten Bölükbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmet Ayten Bölükbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmet Ayten Bölükbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, İsmet Ayten Bölükbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sultangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Esenyurt bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları