Genel Cerrahi Randevusu
Laparoskopik Fıtık Tedavisi
Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı
Meme Koruyucu Cerrahi
se...m
Kesinlikle ameliyat icin guvenebileceginiz ve kendinizi teslim edebileceginiz bir doktor.Arkadasimin tavsiyesi ile gittim.Ankara'da oturmama ragmen Izmir'e gidip kendisine kontrol oldum ve ameliyatimi yapti.Butun kontrollerime en ince ayrintisina kadar kontrol etti.Mutlaka cerrahi operasyonunuz icin basvurabileceginiz bir doktor.
me...r
o kadar mütevazi bir doktor ki özellikle bugün bunu buraya yazmak istedim. safra kesesi ameliyatımı yaptı ve gerçekten insan gibi bir hekim. benim tüm panik ataklarımı bile hoş görüsüyle gülümseyerek geçirdi diyebilirim. başarılarının devamını dilerim.
İsmet Emeklioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmet Emeklioğlu, Genel Cerrahi. Size İsmet Emeklioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Randevu, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Kolonoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Meme Koruyucu Cerrahi.
İsmet Emeklioğlu adresi nerede?İsmet Emeklioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer Mahallesi 1340 Sokak No : 1 Daire : 1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmet Emeklioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmet Emeklioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmet Emeklioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmet Emeklioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
İsmet Emeklioğlu hangi dilleri konuşuyor?İsmet Emeklioğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmet Emeklioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmet Emeklioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmet Emeklioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmet Emeklioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İsmet Emeklioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar