4 Boyutlu Ultrason
Kiremithane Mah . Dr.Cemalettin Tanrıöver sok. 2/17 Muzeyyen Boro İşhanı ( Özel Doğuş Hastanesi yanı), Mersin
Abdominal Ultrasonografi
Jinekolojik Cerrahi
Kürtaj
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
İsmet Erat Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
İsmet Erat Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laserasyon Onarımı
İsmet Erat Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Myomektomi
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
İntrauterin İnseminasyon
se...
Hem araştırdım hem de tavsiye üzerine gittim. Tavsiye aldım ama araştırmadan da gitmek istemedim. Bıkmadan usanmadan her soruma yanıt alabiliyorum. İstediğim soruyu sorabiliyorum.Bu zaman kadar birçok doktora gittim ve hiçbir doktor teşhis koyamadı.Rahim ağzı kanseri başlangıç seviyesinde olduğum teşhisini koydu ve tedavimi gerçekleştirdi.Sonrasında çok sağlıklı bir doğum yaptım. Gebelik takibimi de Hocam yaptı.Özellikle simir konusunda kendisi arayarak mutlaka gelmem gerektiğini belirtiyor. Gittiğimde de kendisi ilgileniyor. Birçok yakınıma da tavsiye ettim. Süper ötesi bir doktor ve herkese tavsiye ederim. Sezeryan doğumda asla dikiş izi görünmüyor. Sezeryan doğum yapan arkadaşlarımın estetik dikişleri belli olduğu halde benimki hiç bellli olmuyor. İstediğimi giyebiliyorum. Özellikle kadın hastalıkları ve gebelik konusunda bir numara bir doktor.
es...
3 doğumumu da İsmet Hocam gerçekleştirdi. Hastalarına ilgisi o kadar güzelki kendinizi özel hissediyorsunuz. Sezeryan doğumlarımın hepsini kendisi gerçekleştirdi ve izleri görünmüyor.Alanında çok başarılı ve bilgili bir doktor. Herkese tavsiye ediyorum.
f.....
Tanıdık tavsiyesiyle gitmiş Hocam'a. Olaylara en az benim kadar hassas bakıp en ince noktasına kadar olabilecekler hakkında bilgi vermesi etkiledi. Benden daha ince düşünüyor. Gebelik takibimi ve doğumumu kendisi gerçekleştirdi. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gittiğim süre böyunca çok memn kaldım. Sezeryan yaptığı için de iz kalma sıkıntısı yaşamadım.
be...
İlk hamileliğimden buyana gittiğim bir doktor. Tavsiye üzerine gitmiştim. Bilgili kültürlü babacan bir doktor. İlk doğumum sezeryan olarak yapmıştım şuanda ikinci doğuma hazırlanıyorum. Hastasına her konuda bilgi veren ve ilgilenen bir hekim. Benim tanıdığım en iyi doktor diyebilirim.
se...
İsmet Bey'i yeni evlendiğimde 96 senesinde kardeşimin doktoruydu ve çok memnun kaldığı için tercih ettim. Hasta dialogu çok iyi. Güvenim sonsuz kendisine. Bir doktorun hastasına güven vermesi çok önemli. Panik hastası olduğum için ona göre davranıyor. Başka doktora gitmeyi hiç düşünmedim. İkinci doğumumu 12 yıl aradan sonra yaptığım için gebe kalmamda sorun olmuştu ve gebe kalmama yardımcı oldu. Ani gelen sancımla Gecenin bir yarısı ve haftasonu olmasına rağmen anında doğumhaneyi hazır etti ve hazır bulundu. kendisi mükemmel bir doktor Kelimeler yetmez doktorlugunu anlatmaya.
tu...
Mersinde çok tutulan ve çok başarılı bir doktor olduğu için tercih ettim. Mersin ufak biryer ve hastaları tarafından çok beğenilen bir doktordu. Hastaya yaklaşım şekli hastalık teşhisi ve sonuç almamız bakımından çok iyi bir hekimdir. Tedavim çok olumlu sonuç verdi. Çok memnun kaldığım için herkese tavsiye ediyorum.
İsmet Erat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmet Erat, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size İsmet Erat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Over Kist Ameliyatı, Dörtlü Tarama Testi, Jinekolojik Cerrahi, Östrojen Replasman Tedavisi, Rahmin Alınması, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), İkili Tarama Testi, Histerektomi, Preoperatif Değerlendirme, Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi).
İsmet Erat adresi nerede?İsmet Erat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kiremithane Mah . Dr.Cemalettin Tanrıöver sok. 2/17 Muzeyyen Boro İşhanı ( Özel Doğuş Hastanesi yanı) Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmet Erat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmet Erat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmet Erat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmet Erat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İsmet Erat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmet Erat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmet Erat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmet Erat hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İsmet Erat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları