Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Eğitim Danışmanlığı
Kariyer Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Güle Danış İyileştirim Merkezi
Merhaba… Evet, merhaba. Şaşırdınız mı? Neden merhaba ile bu yazıya başladım? İlişki kurmanın ( gerek danışmanlık olsun gerek ikili bir iletişim olsun ) en temel ve basit yolu iyi bir ‘’merhaba’’ ile başlamaktır. Yeniden merhaba, ben psikolojik danışman İsmet Erkin YAVUZLAR, TED Üniversitesi – Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü mezunuyum. İnsanları dinlemeyi ve onların problemlerine çözüm üretebilecek şekilde yaklaşmayı her zaman sevmişimdir. Bu yüzden bana en uygun bölümü seçmek istedim ve araştırmalarım sonucunda mesleki açıdan en iyi şekilde icra edebileceğim rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümünü seçtim. Dört sene boyunca alanımla ilgili birçok teorik ve pratik ders aldım, imkanlardan en iyi şekilde faydalanmaya çalıştım, dersler kapsamında stajlarım ve danışmanlık tecrübem oldu. 2019 yılının yazında Romanya’da gönüllü olarak bir AIESEC projesine katıldım ve üniversitede aldığım eğitim kapsamında 8-15 yaş arası çocuklarla çalıştım. Mezun olduktan sonra terapi eğitimleri aldım ve bu eğitimleri almaya devam etmekteyim. Bir psikolojik danışmanlık merkezinde altı ay boyunca çalıştım. Aktif olarak online psikolojik danışmanlık hizmeti vermekteyim. Online görüşmeleri Zoom veya Skype üzerinden yapmaktayım -takvimde görüldüğü gibi benden randevu alabilirsiniz. İlişki kurmada iyi bir merhabanın öneminden bahsetmiştim. Aynı zamanda sağlıklı bir ilişkide iyi bir güle güle demek de çok önemlidir. Yazımın sonunda size şimdiden güle güle demeyi çok tercih etmiyorum, bunun yerine size “hoşça kalın” diyorum ve sağlıklar diliyorum.
Daha fazla bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
o.....
Psikolojik sorunlarımdan kurtulmak ve madde kullanımını bırakmak için tanıdığımın tavsiyesi ile görüşme sağladım. İsmet Erkin Bey sağolsun. Gayet iyi, çok yardımcı oluyor. Beni birçok konuda aydınlattı. Yaşının genç olmasına rağmen ben böyle olacağını tahmin etmiyordum. Kendisi güzel bir insan. Beni çok rahat bir şekilde dinliyor, sorunlarıma rahat bir şekilde ulaşabiliyor. Yaşı genç olduğu için daha rahat hizmet verebildiğini düşünüyorum. Şuanda hiçbir şikayetim yok. Gayet memnunum.
ş.....
İsmet Erkin Bey çok genç bir uzman olmasına rağmen bilgilerini bana çok güzel bir şekilde aktardı. Benim yolumu bulmamda çok büyük faydasını gördüm. Ben kendisinden yaşça büyük olmama rağmen hayat tecrübesi açısından bilmediğim, bilmeden yaptığım davranışların sebeplerini, sonuçlarını gösterdi. Bu açıdan çok mutluyum. Kişisel problemlerimden dolayı görüşme sağladım. Mutsuzluğumu, mutlu anlarımı paylaştım. 2 sene öncesinde eşimi kaybetmiştim ve ağlayamıyordum. Üzülmüyor muyum diye düşünüyordum ama kendisi benim acı eşiğimin yüksek olduğunu, bu sebepten ağlayamadığımı belirtti. İçime birden sıkıntı geliyor ve çıkaramıyordum. Tesadüf üzerine sosyal medyada buldum. İsmet Erkin Bey gayretli, işini iyi yapan bir uzman. Tanışıklığımız devam edince sosyal medyada da dinleyip, gördüm. Kendisini psikolog olarak beğeniyorum.
İsmet Erkin Bey danışanlarına bir arkadaş olarak yaklaşan, samimi ve sıcak bir uzman. Sayesinde var olan sıkıntılarımı aştım. Kendimi daha rahat ve güvende hissediyorum. Tavsiye üzerine görüşme sağladım ve seanslar yeterli olduğu için görüşmemizi sonlandırdık. Çok memnun kaldığım için herkese kesinlikle tavsiye ederim.
İsmet Erkin Yavuzlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmet Erkin Yavuzlar, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size İsmet Erkin Yavuzlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Randevu, Çözüm Odaklı Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Eğitim Danışmanlığı, Kariyer Danışmanlığı.
İsmet Erkin Yavuzlar adresi nerede?İsmet Erkin Yavuzlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pınarbaşı 1 h. Beşiktaş Sokak, Gültekin Apartmanı, No:1, Daire:4 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmet Erkin Yavuzlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmet Erkin Yavuzlar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmet Erkin Yavuzlar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmet Erkin Yavuzlar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
İsmet Erkin Yavuzlar hangi dilleri konuşuyor?İsmet Erkin Yavuzlar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İsmet Erkin Yavuzlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmet Erkin Yavuzlar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmet Erkin Yavuzlar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmet Erkin Yavuzlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İsmet Erkin Yavuzlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.