se...g
3-4 yıldan beri doktor araştırıyordum; çok sayıda doktora gittim ve maalesef her seferinde sıfır moralle eve döndüm. Söylenenlerden dolayı çok mutsuzdum.
Sonrasında, tavsiye üzerine Sayın İsmet Gün hocama gittim ve çok memnun kaldım: Daha önceki gittiğim doktorların olumsuz söylemlerinin hepsini çürüttü ve beni ameliyat etti. Şu anda tamamıyla eski sağlığıma kavuştum. Hocamla ilgili gözlemlerim;
-Mesleki bilgisi mükemmel,
-Hasta psikolojisini çok iyi anlıyor ve bu konuda çok hassas davranıyor,
-Ticari amaç asla gütmüyor, (Fikri sorulduğunda maddi/manevi kendi menfaati değil, kesinlikle hastanın menfaatini dikkate alarak hareket ediyor)
Herkese adil davranıyor,
-İnsani davranışları çok fazla, oldukça titiz çalışan, mütevazi, ince fikirli kısacası tam bir insan evladı. İşini çok severek yapması da çok dikkat çekiyor.
Keşke dünyada böyle hocalar, böyle karakterler çoğunlukta olsaydı...
Sayın İsmet Gün hocama ömür boyu mutluluklar dilerim.Yolu her daim açık olur inşallah...Allah herkese böyle hocalarla çalışmayı nasip etsin ekibi de çok çok şanslı...
tü...n
Sayin ismet gün hocama çok tşk ediyorum yaptıgı başarılı ameliyatla çok kısa bir sürede saglıgıma kavuştum çok endişeliydim stresliydim taki sayın hocamı tanıyana kadar kendisine duydugum güvenle yola çıktık ve bugün saglıklıyım çünki güven ve dr yaklaşımı biz hastalar için yola çıkış oluyor sonsuz tşk ler yolunuz her daim açık olsun
.....
Hayata dönmemi sağlayan doktorum over kanseriyimdir doktorum beni ameliyat etti beni hayata dondur başarılı bir operasyon geçirdim sayesinde sonrasında da beni her zaman yönlendirdi
İsmet Gün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmet Gün, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
İsmet Gün adresi nerede?İsmet Gün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Lefkoşa Lefkoşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmet Gün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmet Gün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmet Gün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmet Gün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmet Gün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmet Gün hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İsmet Gün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.