Diş Hekimi Randevusu
Diş Eti Estetiği
Diş Hekimi Randevusu
Diş Eti Estetiği
go...n
Hocama 30 yıldır güvenerek gidiyorum.Tüm kaplamalarımı,dolgularımı yıllardır sorunsuz kullanıyorum.Kendisine çok teşekkür ederim.
Dr. Öğr. Üyesi İsmet Özkurt
değerli hastam benim için sizin mutluluğunuz çok önemli,bir ömür boyu sağlıklı nice yıllar dilerim.Saygılarımla
g....t
İsmet Bey işinde profesyonel ve mesleğinde başarılı bir hekim. 13 yaşımdan beri her ihtiyacımda kendisine giderim, şu an 40'lı yaşlarımdayım ve hala İstanbul'dan gidiyorum düzenli kontrollerime. Çok tatlı, hasta önceliği olan ve maddiyatı ikinci plana atan biri. Ortodonti konusunda da çok başarılı, çenemle alakalı bir sorunu bile başarılı şekilde tedavi etti. Kendisinden çok memnunum.
ca....
Bu sene Şubat ayında diş ağrısı çekerken tavsiye üzerine gittim ve İsmet Hocam ile tanıştım. Kendisiyle olan görüşmemizde koyduğu teşhis ile gömülü yirmilik yaş diş çekimi yapılması gerektiğini öğrendim. Büyük bir operasyon olacağını biliyordum, fazla endişeliydim. Fakat İsmet Hocam diş çekiminin yapılmaması gerektiğinde neler olacağı ve bir çok diş sağlıgı konusunda o kadar çok şey öğretti ki. Iyi ki ama iyi ki İsmet Hocam ile tanışmışım dedim. Operasyon zordu fakat kendisi ağız ve diş çene cerrahisi olduğu için kolaylık ile bitti. Herhangi bir morartı yüzümde olmadı ve hatta ağrı eşiğim çok zayıf ve çok nazlı biri olduğum halde çok hafif bir şekilde bu dönemi atlattım. Bunun dışında 4 tane dolgu yaptırdım, hiçbir sorun yaşamadım. Iyi bir Çene cerrahisi olduğu için, mesleğini severek ve hastanın istekleri doğrultusunda yaptığı için beni gömülü dişlerimden kurtardığı için İsmet Hocama çok tesekkür ederim.
Dr. Öğr. Üyesi İsmet Özkurt
Hastalarımın benim hakkımdaki düşünceleri benim için elbetteki paradan daha değerli önemli olan hastalarımın sağlıklarına kavuşmaları,bütün hastalarıma etik kurallar içinde hizmet edeceği.saygılarımla
İsmet Özkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmet Özkurt, Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size İsmet Özkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Eti Estetiği, Randevu, Diş Hekimi Randevusu.
İsmet Özkurt adresi nerede?İsmet Özkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunus Caddesi No:65/3 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmet Özkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmet Özkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmet Özkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmet Özkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İsmet Özkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmet Özkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmet Özkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmet Özkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İsmet Özkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri