Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
FizyoTherapy
Yeni Mahalle, Ulusal Egemenlik Bulvarı, İlçe Nüfus Müdürlüğü yanı, 62/3, Antalya
FizyoTherapy Pilates & Yoga
Pilates
Spor Fizyoterapisi
İnme Rehabilitasyonu
sü...e
Annemin bel fıtığı ağrısı başladığı zaman tek götürdüğüm yer.Seanslar sonucunda ağrısı kalmıyor.Gerçekten işinde çok başarılı İsmethan Bey.
tu...y
Güler yüzlü ve ilgili personeli ile İsmethan beyin bilgisi sayesinde. Ağrılarımdan kurtulmaya başladığımı görüyorum.
Emeklerinize sağlık
n....a
İsmethan hoca alanında gerçekten uzman,ayrıntılı bilgi vermesi, özel şahsen ilgilenmesi kisaca her konuda memnun kalırsınız. Ayrıca personellerin güler yüzlü ve sıcak olmaları kendinizi daha rahat hissettiriyor(samimi bir ortam). Bel fıtığı için gitmiştim çok memnun kaldım.
s....o
Bel fıtığına gerçekten iyi geliyor, artık daha rahat oturup kalkabiliyorum. Özellikle akupunktur tedavisi iyi geliyor. Tavsiye ederim
e....e
Femur uç kırığı ile gelmiştim doktorlar 6 ayda iyileşme sürecin olur dediler 2 ay gibi kısa sürede rahat bir şekilde yürümeye başladım
du...n
Boyun düzleşmesi vardı ilk seansta etkisini gördüm çok iyi geldi yanında çalışan elemanlar çok ilgili ve cana yakındı, bireysel olarak ilgilenmeleri de cok iyi her açıdan iyi gelecek bir yer gidilmesini tavsiye ederim
Hasta
İsmethan beye ve ekibine çok teşekkür ederim geçmeyen bir bel ağrım vardı 8 seansta ağrılarımda bir rahatlama aldım. Kendisi çok güler yüzlü ve işinde başarılı bir insan kesinlikle tavsiye ederim
k....ş
Omuz ağrım vardı kısa süre icersinde geçti ve eskisinden daha iyi hale geldi
s....e
Boyun düzleşmesi ve bel fıtığı şikayeti ile gittim 4 seansta tam sonuç aldım tüm ağrılarım geçti. Emeğinize sağlık teşekkür ederim.
y....g
İsmethan bey'e öncelikle çok teşekkür ederim. Şiddetli boyun ağrısı çektiğim için gittiğim Dr bana direk Ameliyat önerdi ama İsmethan Beyi sosyal medyada tedavi yöntemlerini takip ederek bilgi sahibi oluyordum. Boyun fıtığı için gittim öncelikle ilk karşılama çok samimiydi içimi çok rahatlattı ameliyattan kurtadi. İlk muayene ve ilk uygulamada zaten İsmethan beyin tedavisi etkisini gösterdi çok şiddetli boyun kürek kol ellerde uyuşma ve güç kaybı şikayeti ile şuan 5. Seansta ağrılarımi en alt seviyeye indirdi verdiği egzersizlerle daha iyi olacağını söyledi gönül rahatlığıyla doğru tercih Fizyoterapist İsmethan Özkan
İsmethan Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmethan Özkan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size İsmethan Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Nörolojik Rehabilitasyon, Randevu, Pediatrik Rehabilitasyon.
İsmethan Özkan adresi nerede?İsmethan Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle, Ulusal Egemenlik Bulvarı, No: 62/3 Antalya
- Yeni Mahalle, Ulusal Egemenlik Bulvarı, İlçe Nüfus Müdürlüğü yanı, 62/3 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmethan Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmethan Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmethan Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmethan Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
İsmethan Özkan hangi dilleri konuşuyor?İsmethan Özkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmethan Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmethan Özkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İsmethan Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, İsmethan Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İsmethan Özkan hangi sigortaları kabul ediyor?İsmethan Özkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.