Bostanlı Mahallesi Cemal Bülbül sokak no 19 Eğinlioğlu Apartmanı Kat 1, Daire 1, İzmir
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Libratum Danışmanlık Merkezi
ilk kez psikologa geldim o yuzden fasla bi deneyimim yok ama buraya geldikten sonra hem ailemle olan iliskim artti onlarla daha fazla zaman gecirebiliyorum suan bu bana cok iyi geldi hemde kendimi daha fazla sevmeye basladim
c....s
Psikolog desteği almaya başladığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum. Terapistim beni çok iyi dinliyor ve yaptığı yapıcı yorumlar sayesinde kendi düşüncelerimi ve duygularımı daha iyi anlamaya başladım. Bu süreçte kendimi geliştirdiğimi hissediyorum ve terapinin bana çok yardımcı olduğunu düşünüyorum.
e....h
Öncelikle İstem Hanım’ın çalışma şeklinin çok güven verdiğini söylemek isterim. Gerekli araştırmaları yapıp seansa dakik bir şekilde hazırlıklı olarak gelir ve doğru soruları sorarak ve gerekirse ödevler vererek kısa sürede etkili sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır.
r.....
İstem Hoca dünya tatlısı ve tarz olarak son derece yapıcı bir insan. F2F görüşmelerde dakikalar su gibi geçiyor. Nasıl yapıyor bilemiyorum, her seans çıkışında kendimi sorgularken buluyorum. Hiç farketmediğim, hayatımı ağır ağır denizin dibine götürüp, beni boğan sorunlarım gün yüzüne çıkıyor… Umut ediyorum İstem Hocamla hepsinin üstesinden geleceğiz.
b....s
Ben bir dönem anksiyete problemi üzerine kendisinden destek aldım ve kendisiyle yaptığım seanslardan çok memnun kaldım. Bu süreçte bana karşı yaklaşımı gerçekten çok iyiydi, anksiyete konusunda da faydasını gördüm, seans sürecim sonlandı.
Kendisinin gözlemleri güzel teşhisleri yerinde çok kısa süre de ilerleme oldu ben bu kadar çabuk ilerleme olacağını beklemiyordum iki çocuğumu da götürüyorum bizim açımızdan güzel ilerlemeye oluyor.Bir arkadaşım çocuğu yararlanmıştı ergen çocuklar için İstem Hanım'ın ilgilendiğini söylediler ben de İstem Hanım gittim olumlu ve güzel izlenimlerimiz var devam edeceğiz.
İstem hanımla gerçekleştirdiğimiz terapiden fazlasıyla memnun kaldım. Güler yüzlü ve sıcak birisi olması sayesinde ilk görüşmelerimiz olmasına rağmen süreci iyi ilerlettiğimizi düşünüyorum. Davranışlarımdaki benim uzun süredir gerçekleştirdiğim ve fark etmediğim noktaları görmemi sağladı. Gerçekleştirdiğimiz seanslar, konuşmalar sonucu kendimi daha iyi hissetmekteyim. İyi ki gelmişim diyorum.
İstem Hanım zor bir süreci atlatma konusunda yardımcı oldu. Uyku sorunlarım, kabuslarım ve kaygılarım çoktu. Terapi sonrası bu sorunlarım geçti. Psikolog hanıma emekleri için teşekkür ederim. İyi ki bu süreçte ona başvurmuşum.
y.....
Bir süredir kendimi tanımaya , tanımlamaya , çocukluğumun hayatıma yansımalarına etkilerini anlamaya çalıştım. İstem hanım sayesinde soru işaretlerim gitti. Cevapları bulmama yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ederim. Çok faydalı 2 görüşme gerçekleşti.
y.....
İstem Hanım'dan 2 aya yakın bir süredir çeşitli sebeplerden dolayı içinde olduğum depresyon durumum için terapi alıyorum ve bana çok daha iyi hissettiriyor. Öncesinde kafamda içinden çıkılmaz olarak gördüğüm bir sürü durum İstem Hanım sayesinde artık daha içinden çıkılabilir ve atlatılabilir durumlar olarak görünüyor. Her geçen seansta iyileşeceğime dair umudu bana empati yeteneğiyle ve dediklerimin anlaşıldığı hissiyle çok iyi bir şekilde veriyor. Anlattığım şeyleri dikkatli dinlemesi, tamamını anlattığım şekilde anlayabilmesi ve bunlarla ilgili çözümleri üretebilmesi de bir terapist olarak bence en güçlü özelliği. İstem Hanım'dan aldığım terapilerden çok memnunum ve bunlar için kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum.
İstem Özmukan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İstem Özmukan, Psikoloji. Size İstem Özmukan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Kanserde Psikolojik Destek, Evlilik Terapisi, Sigarayı Bırakmak, Fobilerden Kurtulmak.
İstem Özmukan adresi nerede?İstem Özmukan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostanlı Mahallesi Cemal Bülbül sokak no 19 Eğinlioğlu Apartmanı Kat 1, Daire 1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İstem Özmukan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İstem Özmukan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İstem Özmukan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İstem Özmukan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İstem Özmukan hangi dilleri konuşuyor?İstem Özmukan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İstem Özmukan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İstem Özmukan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İstem Özmukan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İstem Özmukan hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, İstem Özmukan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstem Özmukan hangi sigortaları kabul ediyor?İstem Özmukan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar