Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
bu...r
Telefon numarası doğrulandı
Kastamonu'da neredeyse tüm doktorlara gittim fakat göz numaralarım hep farklı çıktı. Almış olduğum hiçbir gözlüğe alışamadım.. Türkiye'de de en ünlü kliniklerde muayeneler oldum.. Bugün İstemi Bey'e muayene olmaya gittim.. Astigmatizm ve miyop rahatsızlığım var bunun dışında gözlerim lensten dolayı çok kurumuştu.. Ben bu kadar detaylı ve sabırla muayenesini gerçekleştiren bir doktora daha rastlamadım.. Beyefendi, kibar ve sabırlı.. Gönül rahatlığıyla gidiniz zaten tek doktorunuz olacaktır..
İstemi Kemerlioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İstemi Kemerlioğlu, Göz Hastalıkları.
İstemi Kemerlioğlu adresi nerede?İstemi Kemerlioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Mah. SağlIk Sok, Safranbolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan İstemi Kemerlioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İstemi Kemerlioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstemi Kemerlioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İstemi Kemerlioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İstemi Kemerlioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İstemi Kemerlioğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İstemi Kemerlioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.