Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Lisans eğitimimi Yakındoğu üniversitesinde tamamlayıp uzmanlığımı Uluslararası Kıbrıs üniversitesinde tamamladım. Aynı zamanda ergen, yetişkin ve aile ile çalışıyorum.Masal terapisi, CAT ve TAT eğitimi, Mesleki rehberlik, aile danışmanlığı, çift terapisi, boşanma terapisi, çözüm odaklı terapi, bireysel görüşme ve online görüşme hizmetleri sunuyorum.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Psk. Dan. İzgel Çavlan Yüksel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
İzgel Çavlan Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İzgel Çavlan Yüksel, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
İzgel Çavlan Yüksel adresi nerede?İzgel Çavlan Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Çınar Sokak No: 5/12 Şenel İş Merkezi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İzgel Çavlan Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İzgel Çavlan Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzgel Çavlan Yüksel hangi dilleri konuşuyor?İzgel Çavlan Yüksel ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İzgel Çavlan Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İzgel Çavlan Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İzgel Çavlan Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakınlardaki Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar