Doktor Bey e annemin ritim bozokluğu icin gittik. Doktor Bey hastasına soğuk davranan. tersleyen bir doktor. Annem çok sıkıldığı için tetkikleri yaptırmadan oradan ayrıldık.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
e....e
Prof Dr. Izzet Celal Erdinler'in annemin kalp ritmi tedavi surecinde gostermis oldugu neden sonuc iliskisine dayali tam bilimsel yaklasimi bizi kendisine hayran birakti. Oldukca bilgili, ilgili ve samimi bir hekim. Kendisi bundan sonra annemin tedavisi boyunca duzenli ziyaret edecegimiz yeni hekimimiz olmustur. Kalp ritmi problemi yasayan her hastaya siddetle ve gonul rahatligiyla tavsiye ederim.
se...y
Yaşantımı büyük ölçüde kısıtlayan Ritm bozukluğu şikayeti nedeni ile sekiz yıl kadar önce yapılan küçük operasyon sonrası inanamadığım kadar normal bir yaşama dönmem nedeni ile minnet ve teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim.
hü...n
Çok mütevazı bir kişilik sahibi olması yanında bir okadarda çok başarılı bir doktordur.Kendisini babamın kalb krizi geçirdikten sonra tanıdık ve 12 yıldır önce allaha sonra İzzet hocaya borçluyuz.
he...i
Kendisine kalbimdeki rahatsızlık için gittim.çok tatlı sevecen iyi kalpli bir doktor.Allah kısmet ederse onun sayesinde sağlığıma kavuşacağım.
me...n
sayın İzzet hocamın muayene sırasında şahsıma gösterdiği ilgi ve alakaya hayran kaldım saygıdeğer hocamı tanıdıktan sonra Atatürkün BENİ TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİN sözünün nekadar doğru olduğunu birkez daha anladım
mi...r
kesinlikle çok iyi bir doktor.tavsiye edebileceğim bir kişiliğe sahip..
gö...y
Başka Hocaların bile görüşüne başvurduğu bir doktorun mesleki başarısı tartışılmaz tabi ama ben İzzet hocanın doktorluğunu değil insanlığını anlatmak istiyorum. Hastasını devamlı takip eden, bizzat arayıp bilgi alan, usanmadan sıkılmadan her sorunuza cevap veren, hatta başka rahatsızlıklarımla ilgili yönlendirmeleriyle desteğini ve elini üzerinizden hiç kaldırmayan İzzet hocama teşekkür ediyorum...
İzzet Celal Erdinler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İzzet Celal Erdinler, Kardiyoloji.
İzzet Celal Erdinler adresi nerede?İzzet Celal Erdinler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İzzet Celal Erdinler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İzzet Celal Erdinler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzzet Celal Erdinler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İzzet Celal Erdinler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İzzet Celal Erdinler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İzzet Celal Erdinler hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, İzzet Celal Erdinler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar