Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik
ru...t
Endokrin doktorum Prof Dr Oğuzhan Deyneli,hocamın tavsiyesi üzerine İzzet Hocamla tanıştım.hastasını dinleyip en ufak ayrıntısını atlamadan tedavisini düzenleyip planlayan sevgi dolu güleryüzlü,mütevazi bir hocam iyiki hastası olup tanıma fırsatım oldu.Nefroloji sorunu olan herkese tavsiye ederim.hocama yardımları için çok teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim...
ze...n
Sayın Doç.Dr.İzzet Hakkı Arıkan ve çalışma arkadaşlarına güleryüzlü, özverili, sabırlı tutumlarından dolayı minnet ve teşekkürlerimizi sunarız.
(Hasta Muttalip Arslan ve ailesi)
se...a
bir hastanın en çok ihtiyacı olan şey moral.Hakkı bey hastalığımla yaşamayı kabul etme sürecimde tek moral kaynağım oldu.rBüyük bir sabırla tüm sorularımı cevapladı.Kontrollerime her gittiğimde güler yüzle karşılayıp nasılsınız diye sorması benim gibi hastane fobisi olan bi insana sanki bir arkadaş ziyaretine gitmiş gibi hissettiriyor.hastanede onu göremezsem içim buruk ayrılıyorum
mi...r
müthiş bir doktor çok sabırlı ve iyi kalpli...başarılı nazik merhametli kalbinin güzelliği yüzüne yansımış.allah eksikliğini vermesin:D
z....ç
marmaranın en iyi yürekli aynı zamanda en yakışıklı doktoru hastalarıyla yakından ilgilenen gerktiği zaman ailesinden biri gibi davranan doçnt olmasına rağmen asistan kadarda alçak gönüllü olan mükemmel insan
h....b
annemin hastalığında gerek insanlığıyla gerek doktorluğuyla süperliğini kanıtlayan insan..nazik duyarlı alçak gönüllü ve çok çok iyi bir doktor.annemden sonra götürdüğüm bir çok hastada da nezaketini ve güleryüzünü gösterdi kendisine sonsuz teşekkürler.ve başarılar
f....e
Kardeşim 3 yıldır Hakkı Bey'in kontrolünde. son derece kibar ve güler yüzlü bir doktor. Sorduğumuz her soruya sabırla ve güler yüzle cevap veriyor ve hastalarıyla çok iyi ilgileniyor. Kendisinden Allah sonsuz razı olsun
nu...r
Tek kelimeyle Allah razı olsun diyorum gerçekten cok duyarlı ve ilgili bir dr hastalığımın teşhısını koydu ve tedavimi devam ettiriyor kendısıne minnettarım
İzzet Hakkı Arıkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İzzet Hakkı Arıkan, Nefroloji.
İzzet Hakkı Arıkan adresi nerede?İzzet Hakkı Arıkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan İzzet Hakkı Arıkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İzzet Hakkı Arıkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzzet Hakkı Arıkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İzzet Hakkı Arıkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İzzet Hakkı Arıkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İzzet Hakkı Arıkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, İzzet Hakkı Arıkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.