Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
İlk Adım Psikoloji Merkezi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
l....y
Hocamızı bir akrabam vesilesiyle tanıdım. Hayatımın fazlasıyla kaygılı bir dönemindeyim. İzzet bey beni güzel bir şekilde karşıladı. Samimi bir insan kendileri. Sorunlarımın kaynaklarını konuştuk. Gerçekten beni ilgili ve empatik bir şekilde dinledi. Seans sonunda rahatladığımı hissettim.
z.....
İzzet bey insanların yaşadığı olayları durumları içtenlikle dinleyerek olayların kötü tarafları olduğu kadar iyi taraflarininda olduğunu hatırlattı bazen kötü olarak nitelendirdigimiz olayların zamanla benim hayatıma fayda sağlayacağını gösterdi stresli olduğum zaman bu olayı herkesin yaşadığını ve stresin hayatımızın bir parçası olduğunu hatırlattı stresin ve korkunun bazı olaylarda hayatımızı kurtardığını hatırlattı İzzet bey sayesinde hayatın getirdiği kötü şeylerin aslında o kadar kötü olmadığını ve hayata iyi şeyler kazandırabilecegini gördüm
h....ç
Başlangıçta kendimi sürekli yetersiz hissediyordum ve bu durum hayatımın her alanını olumsuz etkiliyordu seanslarımızda üzerinde durduğumuz konular ve bana önerdiğiniz stratejiler gerçekten fark yarattı artık kendime karşı daha şefkatli olabiliyorum ve kendimi daha objektif değerlendirebiliyorum bu kadar kısa sürede bu kadar etki etmesinden dolayı çok mutluyum izzet hocamla beraber bu durumu tamamen atlatabileceğime inanıyorum
Daha önce hiç psikolojik yardım almamıştım. ilk seans deneyimim İzzet beyle oldu, aile içinde yaşanmakta olan sorunlarım olduğu için gitmiştim ve İzzet bey sadece bu sorunları çözmekle kalmadı benim de bu sorunların dışında bir birey olduğumu görmemi sağladı, seanstan önce kafamda kurduğum daha doğrusu beklediğims onuçlarla seans sonunda aldığım sonuçlar çok farklı oldu. Tüm beklentilerimi karşıladı ve her derdime deva oldu.
es...a
Çok karanlık ve çaresiz hissettiğim bir dönem de buldum izzet hocayı. Kendisinin gösterdiği anlayış, güler yüzlü ve samimiyetiyle kendimi anlatırken o kadar yakın ve o kadar güvende hissettiğim bir insan. Hayata her sıkıntının gelip geçtiğine sıkıntı içindeyken hayatı yaşamayı öğreti, sorunlarımın cevaplarının aslında kaynağında çözümünde bende saklı olduğunu gösterdi. Benim için sadece bir danışman değil bir dost ve sırdaş olarakta gördüğüm izzet hocayı hayatım boyunca hatırlıyacam bir isim .iyi ki yollarımız kesişmiş
ha...t
3 yaşındaki oğlumun bazı davranış bozukluğundan dolayı Izzet hocamizdan oyun terapisi eğitimi almaya başladık. Ne zaman gitsek bizi hep güler yüzle karşıladı. Oğlumda da gözle görülür değişimler oldu. Anne baba olarak bizlerle de yakınen ilgilendi ve aile içi problemlerimize destek oldu. Aslinda biz oğlumuzu götürdük ama üçümüze de çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Normalde Istanbul'da oturmamiza rağmen tatil için Samsun'da bulunduğumuz süre zarfında götürdük. Istanbul'a döndükten sonra da herhangi bir problem olduğunda her zaman bize destek oldu bu işi gerçekten gönülden yaptığına ben kefilim. Yollarımız kesiştiği için kendimizi çok şanslı hissediyorum
du...u
Öyle bir çıkmazdaydim ki, sanki kuyuya düşmüştüm ve o kuyudan beni İzzet bey çıkarttı, sanırım rabbim İzzet beyi vekil kıldı bilgi birikimi, paylaşımı, iletişimi, danışmanlık hizmetleri kesinlikle harika, hem ben hem de 12 yaşında ki oğlum İzzet bey sayesinde güzel bir yola girdik. Herşeyden önemlisi dürüst bir terapist gerçekten öncelik danışanın maneviyatı oldu, bi sorun olduğunda ya da kafama takılan bisiy olduğu zaman her daim iletişim kapılarını açık bıraktı. İstediğim zaman yine iletişime geçebiliyorum, kesinlikle buradan da İzzet beyi yetiştiren ve bu topluma kazandıran anne babanın ellerinden öpüyorum iyi ki varsınız
ga....
İzzet beye kendim için gittim . Benimle iletişimi gerçekten çok güzeldi. Kendime gelmemi sağladı Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir uzman
d.....
Ben kızımın okulda uyum sorunu yaşamadı ve sürekli ağlaması sebebiyle başvurmuştum
oyun terapisiyle bu hemen hemen 2 yıllık sorunumuzu çözmüş olduk iyiki başvurmuşuz kendisine ve bir sorun olduğunda arasam herzaman yardımcı olacağını bildiğim birinin olması da çok güzel birşeymiş iyiki varsınız.
yü...l
İzzet Hocaya çocuğum için gittik. Çocukla iletişimi çok güzeldi, oldukça ilgiliydi ve sorunumuzu kısa sürede çözdü. Ayriyetten diğer çocuğumuz için de verdiği fikirler be tavsiyeler çok işimize yaradı. Biz çok memnun kaldık, herkese tavsiye ederim.
İzzet Kayacan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İzzet Kayacan, Psikoloji. Size İzzet Kayacan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları.
İzzet Kayacan adresi nerede?İzzet Kayacan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon mahallesi Anafartalar caddesi No :25 D: 1 İlkadım Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan İzzet Kayacan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İzzet Kayacan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İzzet Kayacan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İzzet Kayacan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
İzzet Kayacan hangi dilleri konuşuyor?İzzet Kayacan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İzzet Kayacan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İzzet Kayacan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İzzet Kayacan hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, İzzet Kayacan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.