2021 Nisan ayından beri My Nova Ağız ve Diş Polikliniğinde çalışmaktayım.
Diş Hekimi Randevusu
Diş Hekimi Randevusu
İzmir
Özel muayenehane
ay...
Üç aylık implant iyileşme sonrası başlık takılma işlemi yapıldı doktorum Aslıhan Yazıcı kesinlikle çok çok iyi ayrıca işlem sonrası 4saat geçmesine rağmen henüz bir ağrım yok bu implantların takıldığı zaman sonrası da ağrım olmadı yani son derece tecrübeli uzman tarafından yapıldığı göstergesi dir
Oğlumun diş rahatsızlığ için cepten randevu ile ulaşmış oldum.Oğlumun tedavisinde çalışma titizliğini görünce benimde şikayetlerim vardı ve gitmeye karar verdim.. Şikayetimi söylememle öncelikli olanını sorup ilk müdahelede o sorunu giderdi ve daha sonra diğer şikayetlerimi için bana durumu izah etti ve kabul etmem üzere uygulamayı çok güzel yaptı ve tam istediğim gibi oldu sorunlarım gitmiş oldu. Ben teknik bir meslek sahibi olduğum için alet kulanımı, malzemeleri kullanımındaki titizlik gerçekten tecrübeli biri gibiydi, bu benim çok hoşuma gitti .Protez dişlerimde sıkıntılarım vardı. Jülide Hanım yeni yapılmış gibi yaptı ve çok rahat kullanıyorum .teşekkür eder aynı titizlikte çaĺışmanızı tavsiye ederim.
h....a
Jülide Hanıma dolgu ve diş eti tedavim için gittim. İlk karşılaşmamızdan beri ilgisi ve güleryüzüyle güven verdi. Tedavim hakkında hiçbir şüphem kalmadı. Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum. Bir dahaki sorunumda gözüm kapalı kendisine gideceğim.
y.....
2 kez gittim ve memnun kaldım.Yapılan dolgu işleminden memnun kaldım.Gittiğim yerde Jülide Hanım vardı ve ona gittim.İşini düzgün yaptığı düşünüyorum.İşlem sonrasında bir sorun yaşamadım, şikayet olmadı.Her zaman işlemi anlattı, rahatlatıcı oldu.
Jülide Güler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Jülide Güler, Diş Hekimi. Size Jülide Güler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu.
Jülide Güler adresi nerede?Jülide Güler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Jülide Güler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Jülide Güler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Jülide Güler hangi dilleri konuşuyor?Jülide Güler ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Jülide Güler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Jülide Güler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Jülide Güler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Jülide Güler hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Jülide Güler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri