mi...r
Bilgisi, ilgisi ve deneyimi ile Ankara'daki çocuk doktorları içinde eminim en iyisi. Ayrıca kendini adeta mesleğine adamış birisi. Ondan iyi ilgi alaka görebileceğimiz başka bir doktor olduğunu sanmıyorum.
mi...r
ankaranın bir numaralı çocuk doktoru bana göre, ilgisi alakası, bilgisi, kendi çocuğu gibi bakış açısı ve en önemlisi temizliği ve sizi dinlemesi ile...
ha...ğ
tek kelime ile mükemmel .başkentten ayrılmış nereye gittiğini bir bilsem.kızım 33 günlükken tanıştık ve ondan başka bir doktora güvenebileceğimi sanmıyorum.sanki kendi evladı gibi ilgileniyor hastaları ile.ne giyeceğinden ne zaman giyeceğine kadar en ufak detaylara kadar bilgilendiriyor.kızım hasta olduğunda sanki bir dokunsa iyileşecekmiş gibi geliyor.
m...
Çoğumun sıradan ateşinin ve İYE'nin böbrek taşından kaynaklandığının tespitini yapmıştı, böbreğinde 1 cm taş olan kızımın erken teşhisle böbrek hasar görmeden tedavi ettirdik.Ayrıca çocuklarla iletişimi çok iyi...
mi...r
Alanının en iyileri arasında yer alan bir doktor.Bilgisine,tecrübesine çok rahat güvenebileceğiniz bir uzman .Teşekkürler,Jülide Hanım
mi...r
Siradann doktorlar gibi değil sizi dinliyor ve kendi çocuğuymuş gibi ilgileniyor
se...2
Kesinlikle çok bilgili,detaycı,profesyonel bir doktor.Tavsiye ediyorum.
ih...r
Çok memnun kaldık.Bugüne kadar iki çocuk büyüttük ve sayısız çocuk hekimine gittik. Bu kadar ilgili ve bilgili doktorumuz olmadı.
Jülide Yıldız Öktem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Jülide Yıldız Öktem, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Jülide Yıldız Öktem adresi nerede?Jülide Yıldız Öktem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Jülide Yıldız Öktem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Jülide Yıldız Öktem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Jülide Yıldız Öktem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Jülide Yıldız Öktem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Jülide Yıldız Öktem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Jülide Yıldız Öktem hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Jülide Yıldız Öktem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla