Botoks
Dr kaan çiftçi Medifull Clinic Şenevler mah Gap Bulvarı no :82/K Teras evleri sitesi altı (Diyarbakır yolu üzeri Migros yanı), Şanlıurfa
Dolgu
Yara İzi Tedavisi
Yüz Dolgusu
Çatlak Tedavisi
Dr. Kaan Çiftçi
Çene Botoksu (Masseter Botoksu)
Çene Dolgusu
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
Dr. Kaan Çiftçi
Kaan hoca, botox ve mezoterapi işlemleri uygulamıstı yüzüme,oldukça memnun kaldım.İki ay öncede yüzüme Fokuslu Ultrason HIFU islemini uyguladı etkisini görmeye başladım gıdı bölgemde ve cildimde oldukça bir sıkılasma oldu buda beni çok mutlu etti tereddütsüz herkesin gidebileceği bir doktor.
e....g
Öncelikle Dr.Kaan hocaya çok teşekkür ediyorum.Kaş ortası çizgilerime yaptığı işlemler çok iyi sonuçlar verdi hem botox hem diğer işlemler.Oldukça derin olan çizgilerimde açılma oldu,tüm işlemlerden memnun kaldım,şuan kendimi daha iyi daha mutlu hissediyorum.Kaan hocam başarılarınız daim olsun.
gü...y
Kaan bey de işlem yaptırmaktan hiç pişman değilim aylar önce yaptırmış olduğum botoksun etkisi hala güzel bir şekilde devam ediyor ve son olarak yaptırmış olduğum mezoterapiden çok memnun kaldın gönül rahatlığıyla önerebileceğim eli hafif küçük dokunuşlarla büyük değişimler ortaya çıkaran kan beyi herkese tavsiye ediyorum çok teşekkür ediyorum kendisine yaptığı her işlem sonrası yüzüm ışıl ışıl parladı yolunuz kaan beyle kesişirse şanslısınız demektir çevremdeki herkese öneriyorum
sa...
Kaan hocam botox ve dolgu işlemlerinde on numara beş yıldız :) görüp gorebileceginiz en kibar en ilgili doktor diyebilirim gayet açıklayıcı, detaylı bilgilendirme yapıyor hocam bilgi,birikim ve tecrübesinden zaten şüphemiz yoktu yolumuz iyiki onunla kesişti kendisine cok tesekkur ederim basarilarinin devamini diliyorum.
nu...n
Dr kaan bey e dolgu botoks islemlerim icin basvurmustum.kendisi bana islemler hakkında cok detaylı bilgi vererek beni isleme aldı,cok dakik idi.islem sonrasında cok memnun ayrıldım.
fa...e
Dr Kaağan beyde yapılan mezoterapiden çok memnun kaldım ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim kesinlikle tavsiye ederim eli çok kafif
Dudak dolgusu için kaan beye başvurdum kendisi resmen harikalar yarattı!
Onun sayesinde artık kendimle daha barışığım ve özgüvenliyim
Hastalarıyla ilgi alakası ve samimiyeti takdire şayan
Herkese Kaan beyi tavsiye ediyorum güleryüzülüğü ve sempatikliği ile işini severek yaptığı çok belli
Kendisine teşekkür ederim
Hasta
Kaan hocanın hastasına karşı ilgisi tecrübesi çok iyidir yaptırdığım masseter botoks dudak dolgusu için gittiğim tek doktor işinde ve alanında çok iyidir çok memnun kaldım teşekkür ederim
s....e
Oncelikle dr kaan beye cok tskkr etmek istyorym. Mesleki donanim ,ilgi,alaka, islem oncesi ,sirasi ve sonrasindaki süreç icin. Sac mezoterapisi tedavisi gördüm ve memnuniyetim ileri seviyede oldu. Minik tüylerim sac formunu aldi, var olan ssclarim hacim kazandi, uyuyan sac folikülleri aktiflesti. Kaan Bey in eli o kadar hafif ki hissetmek zor. Herkese tavsiye ederken kendisine tesekkurlerimi iletiyorum.
Kaan bey den önce aynı işlemi başka merkezde yaptırmama rağmen koltuk altı terlemem yüzünden günde 2 kez kıyafet değiştirmek zorunda kalırken şimdi Kaan beyin yaptığı koltuklaltı botoxunun keyfini çıkarıyorum. Kıyafetlerim ıslanmıyor ve çok rahatım. Teşekkürler kendisine
Kaan Çiftçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kaan Çiftçi, Mezoterapi. Size Kaan Çiftçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Dolgu, PRP, Mezoterapi, Cilt Bakımı, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Göz Altı Dolgusu, Hacamat (Kupa) Tedavisi, İple Yüz Germe.
Kaan Çiftçi adresi nerede?Kaan Çiftçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dr kaan çiftçi Medifull Clinic Şenevler mah Gap Bulvarı no :82/K Teras evleri sitesi altı (Diyarbakır yolu üzeri Migros yanı) Şanlıurfa
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kaan Çiftçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kaan Çiftçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kaan Çiftçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kaan Çiftçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kaan Çiftçi hangi dilleri konuşuyor?Kaan Çiftçi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kaan Çiftçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kaan Çiftçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kaan Çiftçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kaan Çiftçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Kaan Çiftçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kaan Çiftçi hangi sigortaları kabul ediyor?Kaan Çiftçi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.