-Gömülü diş cerrahisi
-İmplantoloji
-Anterior (ön bölge) estetik çalışmalar
-Ön bölge zirkonyum protezler
-Protez
-Dental botoks(gülüş tasarımı -diş gıcırdatma ve sıkma)
-Diş hekimliği cerrahisinde PRF,PRP
- Diş Ağrısı
- Diş Eksikliği
- Diş Gıcırdatma
- Diş Çürükleri
Karaman Mah. 9.Demir Sok. No:48/A (Yeşil Beyaz Klinik 16 Ağız ve Diş Sağlığı PolikliniğiYeşil Beyaz Klinik 16 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği), Osmangazi, Bursa
Karaman Mah. 9.Demir Sok. No:48/A (Yeşil Beyaz Klinik 16 Ağız ve Diş Sağlığı PolikliniğiYeşil Beyaz Klinik 16 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği), Bursa
Cep Derinliği Azaltma
Subgingival Küretaj
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
m....s
Kaan hocaya kanal tedavisi yaptırdım. Nerdeyse kemiğe kadar ulaşmış çürük vardı. Kendisi her seans sabırla dişimi temizleyerek pansuman yaparak çekilmesi gereken dişimi kurtardı ve dolgu yaptı. Şuan çok memnunum kendi dişimden farkı yok. Yaptığı her işlemi açıklayarak ilerleyen bir hekim. Elinin de hafif olduğunu düşünüyorum her işlemden önce sana şimdi bunu uygulayacağım biraz acı hissedebilirsin diye açıklama yapıyor. Ben çok memnun kaldım işinin ehli bir hekim.
• Yeşil Beyaz Klinik 16 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Dolgusu •
oz...e
Oldukça yamuk şekilde çıkmaya başlayan 20 yaş dişimin çekimini korktuğum için sürekli erteliyordum. Ağrılar artınca yaptığım araştırma sonucu Dt.Kaan Bey'e gitmeye karar verdim. Kendisi gayet kibar ve işinin ehli bir diş hekimi, minimum ağrıyla başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.Kendisine teşekkür ediyor, sizlere de tavsiye ediyorum.
Dt. Kaan Evren Kır
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler.
Kaan Evren Kır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kaan Evren Kır, Diş Hekimi. Size Kaan Evren Kır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hassas Bağlantılı Protezler, Diş İmplantı, Zirkonyum Porselen Kronlar, Porselen Laminate Veneer, Diş Çekimi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Diş Dolgusu, Cep Derinliği Azaltma, implant protez, Hareketli Protez.
Kaan Evren Kır adresi nerede?Kaan Evren Kır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karaman Mah. 9.Demir Sok. No:48/A (Yeşil Beyaz Klinik 16 Ağız ve Diş Sağlığı PolikliniğiYeşil Beyaz Klinik 16 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği) Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kaan Evren Kır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kaan Evren Kır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kaan Evren Kır hangi dilleri konuşuyor?Kaan Evren Kır ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Kaan Evren Kır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kaan Evren Kır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kaan Evren Kır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kaan Evren Kır hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kaan Evren Kır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.