Laparoskopik Cerrahi
Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı
Pankreas Cerrahisi
Pankreas kanseri
d.....
Babama konulan pankreas kanseri teşhisinin ardından sayın hocamızla yollarımız kesişti. Kendisine uzak bir şehirden ulaştık ve bize telefonda oldukça yardımcı oldu. Ardından ameliyat tarihi belirlendi ve ekibiyle birlikte ameliyatı gerçekleştirdi. Ameliyat esnasında babamın pankreasını almaya karar verdiler ve bize gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Sonuç başarılı bir ameliyat ve sağlıkla taburcu olmak oldu. Hocamız çok ilgili, kendisi yurt dışındayken muhakkak ekibinden bizimle ilgilenen doktorumuz oldu. Tamamen iyileşmeden hastaneden çıkarmadılar ve iyileşme sürecinde hep sabırla ve ilgiyle yaklaştılar. Hepsine ayrı ayrı minnettarız. İyi ki varsınız Kaan hocam, Allah size sağlıklı, uzun ömürler versin.
an...b
2016 senesinde safra kesesi ameliyatımı Hocamız yapmıştı. Oldukça ilgiliydi. Gözünüz kapalı ameliyata girebilirsiniz.
ay...r
Yıllık olağan tetkiklerimi yaptırırken şans eseri fark edilen pankreasım ve karaciğerimin arasında kitleden dolayı Kaan hocamla yollarımız kesişti..iyi ki de Kaan hocama referanslar sayesinde ulaştım. Tüm süreçte psikolojik olarak tamamen yanımdaydı..Hastasının her anlamda yanında bir telefon uzaklığında…ve müthiş bir sabırla tüm sorularıma yanıt aldım.2 hafta önce geçen başarılı ameliyatımdan sonra hayatıma kaldığım yerden devam etmemi Kaan hocama borçluyum.İyi ki Kaan hocam var kendimi hep güvende hissettim. Ameliyat sonrası hastane sürecim de kusursuzdu. Hastanede de beni hiç yalnız bırakmadı.Kendisine ve tüm ekibine minnettarım…
em....
Yaklaşık üç yıl önce Pankreas Ca teşhisi konulan babam için kemoterapi tedavileri sonrası ameliyat şansını elde etmesiyle ve uzun araştırmalar sonrasında yollarımızın iyiki kesiştiği, mütevazılığı, insanlığı ve başarısı en üst düzeyde olan Kaan Karayalçın hocam; iyikimizsiniz.. Yurt dışı seyahatinde bile hastaları ile irtibatta olan, tedavi ile ilgili her ihtiyacımızda telefonun diğer ucunda olan ve gerçekten hastasını yarı yolda bırakmayan mükemmel bir hekimdir kendisi. 28 gün önce babamın, Distal pankreatektomi ameliyatını ekibi ile birlikte başarıyla tamamladı. Süreç meşakkatli bir süreçti ancak Kaan Hocamızın verdiği destekler ve tecrübesi sayesinde en zor kısımları geride bıraktık. Hiç tereddüt etmeden kendinizi Kaan Hoca 'ya emanet edebilirsiniz. Ona ve ekibine minnettarız..
e....d
Hayattaki en büyük şansımız ,Kaan hocam…
Yaz sonuna doğru anneme safrayolu kanseri teşhisi kondu.kayseride ameliyatın son derece riskli olduğu söylendi ve umut verilmedi.Bazı araştırmalar sonucunda Kaan Hocamın bu alanda çok başarılı bir isim olduğunu öğrendik ve birkaç gün sonra kendisiyle görüştük.Görüşme sonrası üzerimizdeki kara bulutlar dağıldı.Kendinden emin,tecrübeli ve hasta empatisini çok iyi yapan biri olarak bizi çok etkiledi.Bazı tetkiklerin sonuçları ve anestezi doktorunun onayıyla görüşmemizden 8 gün sonrasına ameliyatı planladı.Annem çok başarılı bir whipple ameliyatı geçirdi.10 gün hastanede kaldık ve bu süreçte her detaya hakim biri olarak yanımızdaydı.Kayseriye döndükten sonra dahi bizimle iletişimini hiç kesmedi ne zaman arasak ulaşabildik sabırla bizi dinledi gereken yönlendirmeleri yaptı.İyi ki varsınız hocam ,iyi ki sizinle yollarımız kesişmiş.Siz bizim en büyük umudumuz ve şansımız oldunuz.Başarılarınız daim olsun.
ar...g
Paris’de baslayan bir saglik seruveninin, Ankara’da engin ve derin deneyimiyle bizi mutlu sona kavusturarak kendisine sonsuz minnettar kaldigim cok degerli bir Hocadir ; Kaan Hoca !
Narin ama organlarin aslani kabul edilen pankreasimda tespit edilen tumorun nasil alinacagini ve kendisinin bu ameliyati nasil yapacagini birakin detayli anlatmayi bana cizerek en ufak islem detaylarini da vererek kendi ameliyatima yabanci olmayarak girmemi saglamistir. Girdigim bu eminlik sayesinde ve tabi ki de Hocama cok guvenerek basarili bir ameliyat gecirdim. Bana misafir olarak gelmis olan tumoru de boylece ugurlamis olduk. Ameliyat sonrasinda da nazik ve dusunceli ilgisini uzerimden hic eksik etmemistir. Ben ve ailem kendisine ne kadar tesekkur etsek azdir. Sayet hayatima saglikli ve mutlu biri olarak devam ediyorsam Kaan Hocam’in bunda payi cok buyuktur.
al....
Sayın Kaan Karayalçın hocam, yıllık olağan tetkiklerimi yaptırırken büyük bir şans eseri fark edilen pankreas tümörüm için ne yapacağımızı bilemezken, görüşünü aldığımız birçok doktorun özellikle önerdiği bir isimdi. İnternetteki olumlu yorumları okuduktan sonra kendisiyle görüşmeye gittiğimizde; sıcak, sevecen ve güler yüzlü yaklaşımıyla bizim o ana kadar devam eden gerginliğimizi yok etti. Whipple Ameliyatı sürecinin bütün olumlu ve olumsuz yanlarını en net ve yalın biçimde anlatarak ameliyat öncesine ve sonrasındaki tedavi sürecine dair kafamızdaki birçok soru işaretini giderdi. Geçirdiğim başarılı ameliyat sonrası bugün geleceğe umut ile bakabiliyorsam Kaan hocam sayesindedir. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
f....s
Merhaba, Laparoskopik Cerrahi ile Safra Kesesi Ameliyatı oldum. Ameliyat anım, öncesi ve sonrasında Kaan hoca ve ekibi benimle çok güzel ilgilendiler. Ameliyata dair tüm endişelerimi giderdiler. Kaan hocanın sıcak kanlı, enerjik ve güzel yaklaşımı sayesinde endişe etmeden süreci tamamladım. Hem kendisine hemde ameliyat ekibine minnettarım.
f ...a
Laparoskopik safra kesesi ameliyatı oldum. Hiçbir operasyona bu kadar rahat girmemistim Açıkçası başka bir hastane ve doktorla görüşme sonrası Kaan Bey'le tanıştım ve tereddütsüz kararım ondan yana oldu. Güler yüzü,cana yakınlığı, tecrübe ve enerjisiyle karşısındakine güven veren biri... Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum.Ekibiyle birlikte mükemmel iş çıkarıyorlar. Herşey için çok teşekkür ederim
en...
Kaan Hocam sayesinde basarili bir safra kesesi ameliyati gecirdim. Alaninda uzman ve hakli bir sekilde iyi bilinen bir hekim, ayrica etkili ve icten iletisimiyle de fark yaratiyor. Hem ameliyat oncesinde verdigi net ve anlasilir bilgiler hem de sonrasindaki ilgisiyle surecin benim acimdan cok rahat gecmesini sagladi. Tanistigima da operasyonu emin ellerine teslim ettigime de cok memnunum. Kendisine ve ekibine tekrar tesekkur ederim.
Kaan Karayalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kaan Karayalçın, Genel Cerrahi, Cerrahi Onkoloji. Size Kaan Karayalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Pankreas Cerrahisi, Karaciğer Cerrahisi, pankreas kanseri, Laparoskopik Cerrahi, Randevu, Cerrahi Onkoloji Randevusu, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı.
Kaan Karayalçın adresi nerede?Kaan Karayalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bestekar Sok. No: 78/1 Kavaklıdere Çankaya
- Talatpaşa Bulvarı Adnan Saygun Cad. Samanpazarı Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kaan Karayalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kaan Karayalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kaan Karayalçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kaan Karayalçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Kaan Karayalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kaan Karayalçın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kaan Karayalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Kaan Karayalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar