ni...i
11 ay önce Etlik şehir Hastanesinde Babam aort kapak ve mitral kapak ameliyatı oldu süreç zor ve sıkıntılı idi. Kaan hocam süreci harika yönetti ve çok başarılı bir ameliyat geçirdi.Allah razı olsun kıymetli hocama şükranlarımı sunuyorum.
a:...d
Babam Ömer Memişoğlu'nun 24 05 2021 de 3 Damar bypass ameliyatını yapan sağlıkla ayağa kaldıran Kaan KAYA hocamıza ve tüm ekip arkadaşları sağ olsunlar. İyi ki varlar...
s....z
02 Kasım 2023 tarihinde babamın bypass ameliyatı ile bizzat ilgilenen, ameliyat öncesi ve sonrası detaylı bilgilendirme yapan değerli hocamız Kaan Kaya' ya ve emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına, tüm ailemiz adına minnetlerimizi sunarız. Sevgiler ve saygılar..
Sezer Gökgöz
ka...
27 Eylül 2023 tarihinde eşim Mustafa Çıkrık 'ın bypass ameliyatı ile bizzat ilgilenen, ameliyat öncesi ve sonrası detaylı bilgilendirme yapan değerli hocamız Kaan Kaya' ya ve emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına, eşim ve çocuklarım, teşekkürlerimizi bildiriyoruz.emeğinize sağlık hocam. Allahın izniile Sizin gibi hekimler olduğu sürece hastalıklar bizlerden korksun. Sevgiler ve saygılar..
Kadriye Çıkrık..
mu...k
Ülke kurucumuz buyük Atatürk ün beni TÜRK HEKİMLERİNE emanet ediniz sözlerinin vucut bulmuş halidir kaan hocam..27 eylülde hocamız ve ekibiyle dört adet pypass ameliyatımı başarılı bir sekilde gerceklestirmislerdir ve hiçbir terttüt duymadan hocamızın iki kelimesiyle ameliyat kararımı aldim ve aynı emin düşüncelerimle ameliyati mi tamamladım .buyüzden bu büyük insanları paşamızın sözleriyle anmak ve onurlandırmak istedim minnettarım sizlere tskrlr ..ve bir dip not kaan hocama imkansız yoktur sadece bazı seyler zaman alır Ailecek minnet duygularimi iletiyorum tskr lr hocam...
es...n
Nisan 2023 babam Reşat Helvacının Ankara Etlik Şehir Hastanesinde by-pass ameliyatını (beş damar 1 kapakçık) gerçekleştiren Doç. Dr. Kaan KAYA hocama; yapılan başarılı operasyon, ilgi ve alakalarından dolayı minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Hocam gerçekten çok başarılı, güleryüzlü, harika, umut dolusunuz. Biz Hasta yakınlarıyla diyaloğunuz çok sıcak, samimi, çok umut verici inanın, (hele ameliyat sonrası o kadar ihtiyacımız oluyor ki bu duruma) bu enerjiniz hiç kaybolmasın katlanarak çoğalsın, çok büyük başarılar sizinle olsun, tüm kalbimizle temenni ediyor, dualarımız sizinle bilmenizi istiyoruz.
su...
Aralık 2016da doğuştan büzüşme vardi, Zonguldak'tan gelip Ankara'da aort kapak ameliyatı oldum. Seneler geçti, hocama hala ulaşıp danışabiliyoruz. Samimi ilgisi ile hep yardımcı oluyor. Allah razı olsun kendisinden.
a....g
Ankara Etlik Şehir Hastanesinde beşli by-pass ameliyatımı gerçekleştiren Doç. Dr. Kaan KAYA hocama; hem ameliyat öncesi doktor-hasta iletişimi hususunda hem de ameliyat sonrası tedavim süresince yakın ilgi ve alakasını esirgemediğinden dolayı minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Hocam gerçekten harika bir insansınız. Her hastanın görmek istediği doktor profiline sahipsiniz. Tekrar çok teşekkür ediyor üstün başarılarınızın devamını diliyorum.
-Ali GÜNEŞ
z....k
21 Mayıs 2021 de kalbimde 3 cm delik vardı ve Asd kapama ameliyatı oldum. Kaan hocam o kadar güven verdiki yanılmadığımı gördüm. Alanında uzman ve hastalarına karşı ilgili şiddetle tavsiye ediyorum.
al...
Annemin 3 tane tane kalp damarı değişimi için uzun süren hastane günlerinden sonra , daha önceki hastaları ve tecrübesinden dolayı Kaan hocam ile tanıştık ve bütün kontrolleri yapıldıktan sonra Kaan hocam ameliyatimizi gerçekleştirdi.daha önceden risk yüksek olduğu için diğer hastaneler ve doktorlar ameliyat yapmak istemedi.fakat Kaan hocam çok başarılı bir şekilde ameliyatimizi yaptı.kendisini değerlendirmek bizim haddimiz değil tabiki ama bizim sürecimiz böyle gelişti.kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Gerçekten Kaan hocam gibi başarılı doktorlarımıza çok ihtiyacımız var
Kaan Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kaan Kaya, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Kaan Kaya adresi nerede?Kaan Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kaan Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kaan Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kaan Kaya hangi dilleri konuşuyor?Kaan Kaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kaan Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kaan Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kaan Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kaan Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Kaan Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları