Dyt. Kader Atlı
Adres: Yalı Mah. 6523 Sk. Park Yaşam İş Merkezi B32/1 Blok Kat:4 No:406 Mavişehir-Karşıyaka-İzmir, İzmir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Y
Konum: Dyt. Kader Atlı Diğer

Kader hanımına oğlumun sporcu beslenmesi ile ilgili bilgi almak için gittik. Öncelikle çocuklara yaklaşımı harika onları panik etmeden rutinlerinin dışına çok çıkmadan programlarını oluşturuyor. Oğlum sayesinde sağlıklı bir şekilde kilo alımına devam ediyor. Ayrıca çok da güzel tarifler paylaşıyor. İyiki kendisiyle yollarımız kesişmiş.

Konum: Dyt. Kader Atlı Diğer

Sevgili kader hanım işinde başarılı bir diyetisyen . Kızımdaki yeme problemi sorununu sayesinde rutine oturtturduk. Katkıları için sonsuz teşekkür ederim

Konum: Dyt. Kader Atlı Diğer

Kader hanim ile doktorumuz sayesinde tanistik yaklasik 4 ay gibi bi gorusmemiz oldu sicakkanli samimi guleryuzlu kader ablamiz oglum hicbirsey yemezken simdi herseyi severek yiyor kader hanima emegi ve cabalarindan dolayi oglum ve kendim adima cok tesekkur ediyorum iyiki tanimisiz seni

Konum: Dyt. Kader Atlı Diğer

3 ay gibi kısa bir sürede hedeflediğimiz kiloya kolaylıkla ulaştık. Hem yüz yüze hem de online görüşmelerde ilgili, anlayışlı ve detaycı yaklaşımı ile bu süreci bizler için oldukça kolaylaştırdı. Yakın bir zamanda sporcu beslenmesi için de görüşmeyi planlıyoruz. Kendisine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Konum: Dyt. Kader Atlı Diğer

Kader hn a futbol oynayan oğlumun kilo alamama problemi sebebiyle 3 hafta önce tanıştık.istanbul da oturmamdan dolayı igörüşmeleri online olarak sağladık,ancak güleryüzü ve sıcaklığı ile yüzyüze olmayı hiç aratmadı.3 hafta gibi kısa bir sürede 31 kg olan oğlum 33 kg ya ulaştı.verdiği liste tamamen çocuğun yiyebileceği yemeklerden oluştuğu gibi çeşit de o kadar zenginki çocuğun sıkılma durumu olmadan kilo almasını sağladık.33 kiloyu bir görse derken şimdi 35 kiloyu hedefledik.Herşey için kader hn a çok teşekkür ederim.

Konum: Dyt. Kader Atlı Diğer

Kader Hanım’la sporcu oğlum için tanışıp, tüm aile için destek aldık. Sağlıklı beslenmenin aslında hiç de zor olmadığını bize çok hızlı bir şekilde öğretti. Üstelik ailede ki 4 kişinin ayrı beslenme ihtiyaçlarını, ortak bir düzende karşılayabilmesi, bir anne için çok zor olsa da Kader Hanım sayesinde benim için hiç zor olmadı.

Konum: Dyt. Kader Atlı Diğer

Kader Hanım ile kızımın Endokrin Doktoru vasıtası ile tanıştım ve kilo problemim nedeniyle kendisinden Diyetisyen desteği aldım. Bilgisi, güler yüzü, zerafeti, cana yakınlığı ve motive edici yaklaşımı ile çok keyifli bir diyet süreci yaşadım. 3 ay gibi bir sürenin sonunda ideal kiloma ulaştım ve 1 yıldır verdiği koruma programı ile ideal kilomu koruyorum. Çocuk ya da yetişkin sağlıklı beslenme desteğine ihtiyacı olan herkese tavsiye ettiğim ve edeceğim bir danışman Kader Hanım…

Konum: Dyt. Kader Atlı Diğer

Kader hanım 9 ay boyunca 10 yaşındaki kızımı takip etti kendisi çok sabırlı güleryüzlü çocuklarla çok iyi anlaşabilen bir diyetisyen her hafta kızıma uygun listeler yazdı,onu hiç zorlamadı ve kızımı yaklaşık 10 kg verdirerek mezun etti iyiki onu tanımışız herşey için çok ama çok teşekkür ederiz

Konum: Dyt. Kader Atlı Diğer

9 ay boyunca 10 yaşındaki kızımı takip etti.kendisi inanilmaz cana yakin çocuklarla genclerle diyalog kurmada cok basarili.enginarin tadini bilmeyen kizima enginar sevdirdi.kilosunu kontrol atina almayi başardık.o kızımın kader ablasi.her daim iletisim halinde olduk ve süreci tamamlasak bile iletişimi kopartmayacagiz.en küçük endise etmeden danısani olun derim.teşekkürler kader hanim her sey icin....

Konum: Dyt. Kader Atlı Diğer

Kader hanım yaklaşık 3 aydır oğlumun kilo alma sürecini takip ediyor. Çocuk diyetisyeni olarak Türkiye'de sayılı diyetisyenler içinde. Kader hanim çok bilgili bize çok yol gösterdi kısa sürede çok yol katettik. İştahsız kilo alamayan çocuklar için çok güzel tarifleri var. Her şey için çok teşekkür ederiz.