ö....k
Kader hanımı tanıdıktan sonra daha iyi kilo vermeye basladım hem psikolojik olarak ve beraber konusarak diyetimi hazırlıyoruz andulasyonunda etkisi olup daha hızlı kilo vermemi sagladı ve kendimi daha iyi hissediyorum oncekı yaptıgı dıyetlerden cok daha farklı kader hanımla tanıstıgıma İcin cok mutluyum
e....s
Kader hanım sayesinde sağlıklı beslenme ve kilo verme sürecinin sanıldığı kadar zor ve dayanılmaz olmadığına inandım. Bana ait detay bilgileri alıp, günlük programı benimde sevdiğim şekilde hazırlayarak süreci kolaylaştırdı. Şunan 2. Ayımızdayız her zaman motive edici yaklaşarak psikolojik olarakda süreç içerisinde her zaman takipçi. Farklı tarifler ile alışılmış menüler dışında ilerleyebiliyoruz. Süreci daha kolay ve zevkli hale getiren bir yaklaşımı var
na...e
Kilo verme sürecimde hep başarısızlıklar ön plandaydi taki kader hanımla tanişana kadar iyiki sizi tanımışım sayenizde istedigim hedefe doğru hiç zorlanmadan ilerliyorum 1,5 ay gibi kısa bi sürede 79 kilodan 69 kiloya kadar düştüm vermiş olduğu listeler sayesinde oldu hepsi ama durmak yok yola devam.
ec...
Diyet yapmak benim için çok zordu ama kader abla ile tanışınca o kadar da zor olmadığını ve sabırlı olunca kolayca yapılabildiğini anladım Her hafta gittiğimde motive olarak geri dönüyorum bu bence çok önemli 2,5 aydır gidiyorum ve toplamda 8 kilo verdim çok mutluyum iyi ki Kader abla ile tanışmışım
bü....
Tam bir aydır Kader hanımın diyet listelerini uyguluyorum haşimato hastası olmama rağmen sağlıklı bir şekilde 4 kilo verdim üstelik diyet yaptığımı bile anlamadan asla zorlanmadan verdim bu kiloları. Kesinlikle tavsiye ederim ayrıca çok tatlı dilli çok güler yüzlü biri çok sevdim burdan da teşekürü borç bilirim kendisine iyi ki var :)
c.....
3 ayı aşkın bir süredir Kader Hanım’ın kontrolünde sağlıklı beslenme düzenime yeniden geçiş yaptım. Kontrollü ve düzenli oluşturulan listeleriyle 10 kilo kadar kaybım var. Detox destekli, tamamen her mutfakta bulunan malzemelerle doğru bir program oluşturuyor. Bendeki olumlu değişimi gören eşim de Kader Hanım’ın danışanlarından biri oldu. O da kendi vücut yapısına uygun beslenme düzeniyle sağlıklı kilo veriyor. Kendisiyle sağlıklı beslenme yolunda bu şekilde ilerlemeye devam edeceyiz.
fe...a
Kader hocam ile yaklaşık iki aydır tanışıyoruz. Sayesinde sağlıklı beslenme sürecine çok alıştım. Yazdığı listelerdeki fazla seçenekleri ile asla diyetten sıkılmıyorum. Ödem atıcı tarifleri, Harika salatalar listede en bi sevdiklerim. Hedefime adım adım ilerliyoruz.
di...k
Merhaba ben dilek şeker haşimato ve böbrek hastayım kalp tansiyon ben Kader hnmla tanışmadan önce kilolarımla ve hastalıklarıyla uğraşıyordum iki ay oldu verdiği diyet sayesinde hem kilo verdim hep şekerim tansiyonum ve haşimato hastalığım iyileşmeler yaşadım
bü...
Triod hastasıyım ve kilo vermek benim için oldukça zor bi süreç ama Kader hanımla yollarımız iyi ki kesişmiş. Süreç o kadar güzel ilerliyor ki benim için hem çok keyifli gidiyor hem de ilgisi sayesinde daha fazla motive olarak yoluma devam ediyorum toplamda 5 kilo verdim ve kader hanım sayesinde daha da vereceğimi düşünüyorum. Kendisini iyi li tanıdım.
me...n
Bir haftalık sürecimde tam dört kiloya yakın kilo verdim ve hiç zorlanmadm kişiye özel bir diyet programı kuruyor çok ilgili 76 kilodan 72kiloya düştüm çok memnun kaldım sadece kilo değil vücudum çok rahatladı ve verdiği liste bence her gelir düzeyine uyabilecek tarzda yani kişiye uygun ve en iyi listeyi hazırlıyor hergun iletişim halindeyiz. Ben Hatay dan ulaştım kader hanıma online bir şekilde ilerliyorum umarım Ankara ya yolum düşerse görüşürüm kısacası tavsiye veririm asla pişman olmazsınız.
Kader Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kader Çakır, Diyetisyen.
Kader Çakır adresi nerede?Kader Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut özal mahallesi,2167 sokak 3 b /46, 06370 yenimahalle/ Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kader Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kader Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kader Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kader Çakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kader Çakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kader Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 65 hasta / danışan, Kader Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler