Bebek Takibi ve Aşılar
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Ek Gıdaya Geçiş
Tümünü gösterHizmetler
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Kader Demiralp Soylu Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Ek Gıdaya Geçiş
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Kabızlık
me...k
Öksürük ateş için doktora gittik verilen ilaçlar yapılan bilgilendirmeler sonucu kronik öksürük azaldı en azından tekrar etme süreci azaldı tamamen yok oldu diyemeyiz doktor hanım gayet ilgili ve bilgili bize çok sık tekrar eden bı durumu kısmen daha idare edilebilir bı duruma getirdik kendisinin de yardımı ile tamamen yok olmamasının nedeni elbette bı cok bizim yonetemedigimiz dış etkenin de bulunmasıdır.
ö.....
Sürekli halsizlik ve baş dönmesi ile karın ağrısı yaşayan kızımı bir kaç çocuk doktoruna götürdük ama şikayetleri geçmedi. Doktor hanım, kızımın önceki tahlil ve raporlarını inceleyip yapmamız gerekenleri anlattı, üç tane ilaç yazdı ve neden gerekli olduğunu ne kadar süre kullanmamız gerektiğini ayrıntılı olarak belirtti. Gerek tavrı, gerek ise bize ayrıntılı anlatımı bizi çok rahatlattı. Kızımın şikayetleri 3-4 gün sonra azaldı. Uzun süredir hiçbir şikayeti kalmadı.
d...
Gastroenterit geçiren çocuğum için bir yakınımın önerisiyle Kader Hanım'a ulaştım. Tedavi sürecinde muayene, tanı ve tedavi son derece başarılıydı. Kader Hanım gerçekten harika bir doktor, şimdiye kadar gördüğüm en iyi pediatri uzmanlarından biri. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim, zaten etmekteyim.
d.....
Doktorumuzu internet üzerinden bulduk. Oğlumuzun yeni doğan genel takibi muayenesi için gittik. Kader hanımı tüm yakınlarımıza tavsiye ettik çünkü çok ilgili muayenesini titizlikle yapan bir doktor her zaman ulaşabiliyoruz. Yeni doğan dönemimiz de biz sormadan bize yapılması gereken her şeyi anlattı bilgilendirmesi ve takibi çok titizdi.
Kader Soylu Demiralp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kader Soylu Demiralp, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Kader Soylu Demiralp tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları izleme, Çocuk beslenme bozuklukları, Çocuklarda Astım, Aşı Takibi, Aşı takvimi, Sağlam Çocuk Muayene.
Kader Soylu Demiralp adresi nerede?Kader Soylu Demiralp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Camikebir, 52/1. Sok. No:18/4 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kader Soylu Demiralp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kader Soylu Demiralp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kader Soylu Demiralp isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kader Soylu Demiralp, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Kader Soylu Demiralp hangi dilleri konuşuyor?Kader Soylu Demiralp ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kader Soylu Demiralp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kader Soylu Demiralp tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kader Soylu Demiralp hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Kader Soylu Demiralp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kader Soylu Demiralp hangi sigortaları kabul ediyor?Kader Soylu Demiralp tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla