Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Kumlu, Hatay
Ankara Özel Bilgi Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaİnönü Mah. Batı Cad. No: 99 Batıkent, Yenimahalle • Harita
Ankara Özel Bilgi Hastanesi
Esentepe Mah. FSM Bulvarı Cad.No:6 / 3 Nilüfer, Bursa, Bursa • Harita
Op.Dr. Aynur Şendemir Muayenehanesi
Mansuroğlu mah.1593 /1 sok. No:2 Lider Centrio A blok kat 1 D:8 Bayraklı, İzmir • Harita
Queen Hera Clinic
Mansuroğlu mh 1593/1 sk Lider Centrio No:2 D:84 Bayraklı, İzmir • Harita
DT Mine Genç Muayenehanesi
Hançerli Mahallesi F. Sultan Mehmet Caddesi No:155, İlkadım • Harita
Liv Hospital Samsun
Bağdat Caddesi Mustafa Mazharbey Sokak No:159/2 Kat:2 D:7 Selamiçeşme, Kadıköy • Harita
Ayşe Gürbüz Muayenehanesi
Fethiye Mah. Ulu Cad. No:1, Nilüfer • Harita
Özel Pembe Mavi Hastanesi
Söğütözü Mah. Yaşam Cad. Akplaza No:7/19, Ankara • Harita
Evren Koçbulut Muayenehanesi
Cemal Gürsel cad. No:204/1 Levent Apt. Karşıyaka/İzmir, Karşıyaka • Harita
Doktor Muayenehanesi
Fenerbahçe Operatör Cemil Topuzlu Cd. Sedef Apt. No:31 K:1 D:2, Kadıköy • Harita
Gül Telci Muayenehanesi
Bulgurlu Mah. Bağcılar Cad. Ekşioğlu Özyener Detay Sitesi A Blok D:6, İstanbul • Harita
Ayşe Duman Muayenehanesi
Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaAtıfbey, Akçay Cd. No:266, Gaziemir • Harita
Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi
İzmir Can Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
İzmir Can Hastanesi
Nisbetiye Mahallesi Yücel Sok. No:6 1. Levent, Beşiktaş • Harita