Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Edremit, Van
Halilağa mah. 2 Nisan Bulvarı No 117 / A Merkez, Van • Harita
Kasım Turan Muyanehanesi
Süphan mahallesi Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi , Van • Harita
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaSerhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58, Van • Harita
Op. Dr. Şerif Aksin
Uzm. Dr. Sunullah Soysal
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaİpekyolu Cad.Kedi Kavşağı, Van • Harita
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaSüphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van • Harita
Serhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58, Van • Harita
Serhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58, Van • Harita
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji Daha fazlaSüphan Mahallesi Hava Yolu Kavşağı İpek Yolu Caddesi No: 381, Edremit (Gümüşdere) • Harita
Van Özalp Devlet Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon