Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L, Başakşehir
gü...
Bazen bazı insanlar hayat dediğimiz yolda yaşadıkları bazı sorunlar sebebiyle yol arkadaşlarından geride kalırlar. Kadir Abul hocam gibi insanlar ile karşılaşanlar ise geride kalanlar arasında en şanslı olanlardır.
Biz de o şanslı olanlardanız. Kadir Hocamın bilgisi , yeteneği , çalışkanlığı, güler yüzü taktire şayan... Başarılarının devamını dilerim
Ama bence Kadir Hocamda tüm bunların dışında Allah vergisi bir sihir var. Hastasının yüreğine dokunabiliyor , çok iyi motivasyon ve güven sağlayabiliyor. Tüm bunlar hastada ki iyileşme azmini artırıyor.
15 Ekim 2024 te Kadir Hocamızın sayesinde çok zor bir skolyoz ameliyatını başarıyla atlattık. Hem hastane sürecinde hem de taburcu olduktan sonraki süreçte sürekli yanımızda olduğunu hissettirdi. 18 yaşında De George sendromlu kalp hastası ve skolyoz hastası bir gencin annesi olarak Kadir hocamı bu konuda yardıma ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
tu....
Sayın Kadir Abul Hocam 2023 Aralık ayında skolyoz ameliyatımı gerçekleştirdi. 17 yaşımda skolyoz tanısı konulduğunda bazı uzmanlar ameliyat önerirken bazıları fiziksel sağlığımı çok etkilemediği için gerek olmadığını söylemişti. Ben de hasta için zorlukları dolayısıyla söz konusu ameliyatı olmamayı seçtim. Ancak ileri yaşlarda yaşamımı olumsuz etkileme ihtimali olduğundan 32 yaşımda ameliyat olmaya karar verdim. Doktor arayışı sürecimde Türkiye'de bu alanda başarılı ameliyatlara imza atan, akademik anlamda donanımlı ya da hasta ile iletişimi güzel doktorlarla karşılaştım. Ancak Sayın Kadir Abul'un bu kriterlere aynı anda sahip sayılı cerrahlardan olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bu anlamda bir arayışı olan hasta ve yakınlarının fırsat bulabilirlerse kendisi ile görüşmelerini öneririm.
ce...
Yaklaşık bir hafta önce kadir abul hocaya torticollis ameliyatı oldum ameliyatım kadir hoca sayesinde çok başarılı geçti kadir hocanın ameliyat öncesi ve sonrası ilgi ve alakasından çok memnunum iyiki varsınız kadir hocam
yu...n
75 derece kifozum vardı çok doktor gezdim ve hiç birinde ameliyat olmak istemiyordum en son kadir hocaya geldim içerde yaklaşık beni 45-60 dakka muayene etti kadir hocadan önce diğer doktorlar yerinden ayağa kalkmaya bile tenezzül etmediler sonra kadir hocama çok ısındım ve güvendim dedim ameliyatımı tek burda olurum ve şuan 1. Senemdeyim kadir hocam sayesinde dimdik ayaktayım
ye...s
2023 Haziran ayında kızım Nil’e skolyoz teşhisi konuldu ileri seviyede. Dr. Kadir hocayla tesadüfen yollarımız kesişti. Randevu tarihini beklerken hocamızı biraz araştırdım,yorumlara denk geldim o kadar güzel şeyler yazılmıştı ki biraz şaşırmıştım. Ama hocamızı tanıdıktan sonra yorumlarda yazılanlar az bile. Kızımı ameliyata alırken sevdiği şarkılar öğrenip kendini rahat hissetsin diye ameliyathanede çalması, ameliyatta haber göndermesi , sorasında gelip bizi bilgilendirmesi, Trabzon’a geldiğimizde wp yazıp Taylor nasıl diye sorması efsane. Kızımın yaptığı resmî bile saklamıştı. İyi ki tanımışız sizi .Taylor’dan sevgiler
Özel gereksinimli oğlumuzun skolyozu için araştırma yaparken bulduk hocamızı. İyi ki yollarımız kesişmiş. Bence insan hayatta herşey olabilir ama içini doldurmak başka birşey. Oğlumuzun durumundan dolayı fazlaca doktor tanıma durumumuz oldu, Kadir hoca gibi bir doktor çok nadir denk geliyor, muayeneye gittiğinizde aileden biri gibi karşılanıyor öyle de uğurlanıyorsunuz . Özel bir çocukla bile birşekilde iletişim kurmak için çabalayan, yollar arayan, ailenin kafasında hiç soru bırakmayan, devlet hastanesi muayene süreleri imkanlarını her hasta için ayrı ayrı uzatan, dinleyen, ayrıntısıyla inceleyen, cevaplar veren , o işte Kadir hoca :)
Bizim evlatlarımız nasıl güzel karşılanıyorsa, siz de evlatlarınızdan aynı emeği görün inş.
Sevgiyle…
r.....
OĞLUMUZUN %70 SKOLYOZU İÇİN DOKTOR ARARKEN ARKADAŞIM KIZINI AMELİYAT EDEN KADİR ABUL'U ÖNERDİ. MUAYENE+1HAFTA SONRA AMELİYAT. 9.5 SAATLİK AMELİYATTAN, ÖNCE ALLAH (C.C.)'IN İZNİ SONRADA KADİR HOCAMIZIN ÜSTÜN MAHARETİYLE BAŞARIYLA ÇIKTIK.2 GÜN SONRADA TABURCU.BU SÜREÇTE HOCAMIZ SÜREKLİ YANIMIZDAYDI. HATTA SABAH MESAİYE BAŞLAMADAN 1 SAAT ÖNCE HASTALARINI TEKTEK DOLAŞIRDI.HİÇBİR AĞRI SIZI OLMADAN BU SÜRECİ GEÇİRDİK.OĞLUMU AMELİYATA HAZIRLARKEN MÜZİKLİ TERAPİSİYSE UNUTULMAZDI. AMELİYAT SONRASI KONTROLLERDE ÇOK TİTİZ TAKİPÇİSİ OLDU.HOCAM AMERİKA SEYAHATİNDE BİLE ASİSTANINA TALİMAT VERİP ONDAN BİLGİ ALARAK TAKİBİN AKSAMAMASINI SAĞLADI.BUGÜNE KADAR MESLEĞİNE AŞIK,HASTALARINA BU KADAR DEĞER VEREN,İDEALİST VE HİÇBİR HESAP-KİTAP YAPMADAN SADECE İYİLEŞMESİNİ DÜŞÜNEN BİR DOKTOR GÖRMEMİŞTİM.HOCAM SAYESİNDE BU ŞEREFEDE NAİL OLDUK.KENDİSİNE BUGÜNE KADARKİ DESTEĞİ İÇİN SONSUZ SEVGİLER, ÜLKEMİZDE KADİR HOCAM GİBİ DOKTORLARIN SAYISININ ARTMASI UMUDUYLA SAYGILAR SUNARIZ.*ALİRIZA-HACER-RECAİ ERSİN
ba...b
Skolyozumu farkettikten sonra bir kaç doktorla görüştük fakat olumlu cevaplar alamadık en sonunda Kadir Abul bey ile görüştük kendisi bana durumumu ayrıntılı bir biçimde anlattı ve yapabileceklerimizden bahsetti durumumun ağırlığından ameliyat olmam gerektiğini fakat istemiyorsam ameliyatsız çözümlerinin de olduğundan bahsetti. Ameliyatı seçerek ameliyatımı oldum ve çok rahat bir şekilde atlattım. Kendisi bize her süreçte yanımızda oldu. Ameliyatımın üstünden 2+ yıl süre geçti şu an sırtımda platin yokmuşcasına yaşamıma devam ediyorum.
se...
Oğlum Ali Emin Güneş'e skolyoz ameliyatı yapıldı.Kadir Hocamız ameliyat sürecinde bizimle ilgilenerek endişemizi azalttı.Ameliyat düşündüğümüzden daha iyi geçti oğlum şuan iyi durumda.Doktorumuzdan memnunuz çok ilgili ve iyi bir doktor.Allah Kadir Abul Hocamızdan razı olsun.
ha...n
1 yıl önce skolyoz ameliyatı oldum. Hem ameliyat öncesinde hem de sonrasında hep yakından ilgilendi. Sadece tedavi olarak da değil psikolojik olarak da bilgilendirmeleri ile rahatlatan profesyonel biri. Tüm sorularımızı sıkılmadan cevapladı ve ameliyatım da çok başarılı geçti. Bu süreci kendisi ile atlattığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Benim için çok değerli biri. Samimiyeti ve ilgisi için minnettarım.
Kadir Abul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadir Abul, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Kadir Abul adresi nerede?Kadir Abul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L Başakşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadir Abul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadir Abul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kadir Abul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadir Abul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kadir Abul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kadir Abul hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Kadir Abul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları