Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)
Yara Tedavisi
Yüksek Doz C Vitamini Tedavisi
İnsülin Direnci Tedavisi
h....a
Kadir bey e kolesterol ve şeker probleminden dolayı gitmiştim gerekli tetkiklerim yapıldı,çok ilgili ve güler yüzlü, tavsiye edebileceğim bir doktordur.
h...
Mide ağrısı için doktora gittim, kan tahlili yaptılar ve tahlil sonucunda şeker hastası olduğumu söylediler ve ilaç verdiler. Ancak başım dönüyordu ve tekrar kan tahlili yaptılar, kalbime baktılar. Şekerim normal çıktıktan sonra Kadir Aydın Hoca'yı buldum. Tahlil sonucunda tip 2 şeker hastası olduğumu söyledi. Korkulacak bir şey olmadığını belirtti ve ilaç tedavisi ile diyetisyen önerisinde bulundu. Diyet listeme uydum, ozon tedavisi gördüm ve üç ay sonra tekrar kan tahlili yaptı. Her şeyin normal olduğunu söyledi. Bundan sonra hapı bıraktım, yediklerime dikkat ettim. Dört ay sonra tekrar kan tahlili yaptırdım, her şeyin normal olduğunu söylediler. Şu anda hap kullanmıyorum, yediklerime dikkat ediyorum, sağlığım yerinde, çok şükür. Doktorum Kadir Aydın'dan çok memnunum. Bana çok yardımcı oldu ve bilgilendirdi.
a...
Doktora internet üzerinden ulaştım. Tedavi sürecini tiroid tansiyon şikayetleri ile üzerine şekillendirdik. Hocam aynı zamanda fonksiyonel tıp uzmanı olduğu için şikayetlere yönelik klasik tıp protokolü olan direkt ilaç vermek yerine hastalığın sebep olduğu şikayete yönelik eksik vitamin ve mineralleri damar yolu ile yerine koyarak bir tedavi planladı. Çok memnun kaldığım için birçok kişiye hocamı tavsiye ettim ediyorum. Süreci Kadir Hoca ile götürmek benim için çok faydalı ve keyifli.
t ....
Kadir hocama eşimin seker hastalığıyla ilgili gittik. Tedavi süresinde bize ozon ve gulutatyon tadavisi önerdi.500 ün üzerinde olan şekerimiz 130 seviyelerine düştü. Ayrica eşim siroz başlangıcı tedavisi görüyordu.Şimdi karaciğeri normal degerlerinde.Herkese tavsiye ediyorum.
h...
Kadir hocamla ilk tanışmam daha önce çalıştığı hastanede oldu. Kliniği açtıktan sonra geçen sene Eylül ayında karın ağrısı için gittim. Safra kesesi taşı teşhisi konuldu. Hocamın tavsiyesiyle ameliyat oldum. Ameliyat sonrası kontrolde tansiyon yüksekliği yaşadım. Tansiyon düzenlemesi ve kilo verme sürecine başladım. Hocam ve onun nezdinde tüm klinik çalışanlarından memnun kaldım. Kadir hocamı herkese tavsiye ediyorum. İyi ki varlar.
e....g
Kadir Hocanin enerjisinin bile insana iyi geldigini samimiyetle soyleyebilirim. Kendisine annemin şeker hastalığı sebebiyle gitmistik ancak Kadir
Hocam degerleri titizlikle inceleyip altta yatan baska bir hastalik olma olasiligina karsin tum yonlendirmeleri yaparak tedaviye basladi ve tedaviye hizla yanit aldik.Kadir hoca Ilgili ve nazik birisidir.
a....k
Kadir beye diyabet hastalığım için gittim. Güleryüzü hasta ile ilgisi muhteşem. Hastasını değerli hissettiyor. Açıklayıcı ve sade diliyle bizi çok güzel aydınlattı. Klinikte çalışan tüm ekibi çok güleryüzlü bizi çok güzel karşıladılar. Manisada kadir hocamı tek geçerim. Muhteşem bir doktor muhteşem bir insan
Kadir beyi hasimato hastaligim sebebiyle cok fazla kas ve kemik agrim vardi. Magnezyum takviyesi ile bi sekilde idare edebiliyordum ama arastirmalarim sonucu glutatyon tedavisi yaptigini ogrendim.klinige gittigimde ön gorusme yaptik bana sureci anlatti sikayetlerime gore glutatyon tedavime ilaveler yapti.5 seans boyunca aldim.gecmis tahlillerimi.inceledi ve diyetisyene yonlendirdi.. 2.seans sonucunda agrilarim kesildi cildimde saçımda olumlu etkilerini gordum metabolizmam hizlandi tatli yeme istegim gitti.. diyet surecimi guzel yonlendirebilir hale geldim.. herkese tavsiye ederim.
ş.....
Kadir Bey’e demir eksikliği nedeniyle başvurdum. Kendisi çok ilgilendi ve tedaviye başladık herkese tavsiye ediyorum.
Kadir Aydın daha öncede gittiğim doktordur, gayet memnunum. Altı aylık diyabet kontrolü için gittim, temiz ve bilgili hekim çok memnunum. Teşekkür ederim.
Kadir Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadir Aydın, İç Hastalıkları. Size Kadir Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu, Randevu, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Hemoglobin A1c(Hba1c), Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Subkütan Enjeksiyon, Karaciğer Kan Testleri, Elisa.
Kadir Aydın adresi nerede?Kadir Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyurt Mahallesi, Tarzan Bulvarı No: 10 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadir Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadir Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kadir Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kadir Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Kadir Aydın hangi dilleri konuşuyor?Kadir Aydın ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Kadir Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadir Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kadir Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Kadir Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadir Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Kadir Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları