Diş Hekimi Randevusu
Gömülü Diş Çekimi
Gülüş Tasarımı
Hassas Bağlantılı Protezler
Özel Dentaliva Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Komplikasyonlu Diş Çekimi
Agresif Periodontitis Tedavisi
Araştırmalar :
Agresif Periodontitis Tedavisi
Üyelikler :
-TDB (Türk Diş Hekimleri Birliği)
-İDO (İstanbul Diş Hekimleri Odası)
Katılınan Kurs, Sempozyum ve Kongreler :
-29-30 Nisan 2017-TDB 11.Ulusal Öğrenci Kongresi
-13-15 Ekim 2017 - 21.Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Kongresi İstanbul
-21-24 Eylül 2017 - TDB 12.Ulusal Öğrenci Kongresi İstanbul
-27-29 Ekim 2017 - Greatist İstanbul (Kongre)
-31 Mart-1 Nisan 2018 - Temel İmplantoloji Eğitimi Doç. Dr. Alp Saruhanoğlu
-30 Kasım- 1 Aralık 2018 - İleri Seviye İmplant Eğitimi Prof. Dr. Sertan Ergun
Estetik sebeple araştırma üzerine ulaştım Kadir Bey'e. Lamina kaplama işlemi yaptırdım. Arz talep şeklinde ilerledi. Ön muayenede hangi bilgileri verdiyse uygulamada da aynı şekilde ilerledi. Çok doğal bir görünümü var. Çok memnun kaldım. Rahatlıkla kullanabiliyorum. Kadir Bey önce hastayı dinliyor. Ben zirkonyum düşünerek gitmiştim. Benim için en faydalı olacak işlem konusunda tüm artı ve eksilerini anlatarak ilerledi. Randevularına sağdık olan bir doktor. Hasta memnuniyetini ön planda tutuyor. Hasta tam olarak memnun kalana kadar bırakmayan çok başarılı bir hekim. Çevremden en az 10 arkadaşımı yönlendirmişimdir.
ö.....
Dolgu tedavisi için araştırarak ulaştım Kadir Bey'e. Çok bilgili bir doktor. Hastasına yaklaşımı ve tedavi süreci hakkında bilgilendirmesi çok güzel. Hiçbir olumsuzluk yaşamadım. İşinin ehli bir hekim. Hastaya karşı güler yüzlü ve ilgili. Tavsiye edebileceğim başarılı bir doktor.
r.....
Lamine kaplama ve dolgu tedavisi için tavsiye üzerine gittim Kadir Bey'e. Tedavi sürecimde çok rahat ve güzel geçti. Hiçbir sorun yaşamıyorum. Sonuçtan da çok memnunum. Kadir Bey çok insancıl bir doktor. Hastaya yaklaşımı tutumu ve davranışı çok güzel. Hasta ile diyaloğu çok başarılı. Süreçle ilgili benimle çok detaylı bilgi paylaştı. Kontroller dışında da ihtiyacım olan her zaman ulaşım sağlayabildim. Hem hekimliğinden hem de yaklaşımından çok memnun kaldım.
i̇....
Diş ağrım sebebiyle tavsiye üzerine gittim Kadir Bey'e. Kanal tedavisi yapıldı. Aynı zamanda diş sıkma problemim vardı. Splint tedavisi uygulanıyor. Süreçle ilgili çok açıklayıcı bilgi paylaşan bir hekim. Hastasına karşı çok ilgili. Tedavi sürecim çok rahat geçti. Çok memnun kaldım.
ö.....
Dişlerimin görüntüsünden şikayetçiydim. Tavsiye üzerine Kadir Bey'e gittim. Dolgu, kanal tedavisi ve lamine kaplama yapıldı. Kadir Bey harika bir doktor. Çok özverili. Diş hekimi fobim vardı ama sayesinde yendim bu korkumu. İşlem esnasında sürekli anlık bilgi vererek beni rahatlattı. Hamileliğim sebebiyle ara vermiştik. 8. ayımda çok ciddi bir ağrım oldu. Doktorumun raporuyla gittim kendisine. O dönemde de hassasiyetle kanal tedavimi yaptı. Hiçbir sorun yaşamadım. Her zaman rahatça ulaşabildim. Hem hekimliğinden hem de ilgi ve alakasından çok memnunum. Sonrasında da kendisiyle devam edeceğim.
Gülüş tasarımı için tavsiye üzerine gittim Kadir Bey'e. Komple zirkonyum kaplama yapıldı. Tedavi sürecim çok rahat ve güzel geçti. Kadir Bey hastasına çok ilgili davranın güler yüzlü bir doktor. Yaklaşımı çok güzel. Süreç hakkında bilgi paylaştı. Çevremde de tavsiye ettiğim başarılı bir hekim.
l.....
Dişlerimde sızlama, ağız kokusu, diş eti kanaması oluyordu. Aynı zamanda estetik olarak da şikayetçiydim. Tavsiye üzerine Kadir Bey'e gittim. Lamine kaplama, diş taşı temizliği ve diş eti tedavisi uyguladı. Kadir Bey'in ilgisi ve hastaya yaklaşımı çok güzeldi. Öngördüğü şekilde tüm işlemler günü gününe söylendiği gibi yapıldı. Eşimle birlikte yaptırdık ve çok memnun kaldık. Şu an rahatça kullanabiliyorum. Her zaman rahatça ulaşabildiğim çok başarılı bir hekim.
Dişimin estetik görüntüsü beğenmiyordum. Tavsiye üzerine Kadir Bey'e ulaştım. Emax uyguladı. Tedavi sürecim çok rahat ve keyifli geçti. Ağrı, acı hissetmedim. Kadir Bey çok kibar ve nazik bir doktor. Hastaya yaklaşımı çok güzel. Sonuçtan da çok memnunum. Yapılan işlemlerle ilgili benimle detaylı bilgi paylaştı. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim başarılı bir doktor.
Kadir Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadir Demir, Diş Hekimi. Size Kadir Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Kök Kanal Tedavisi, Diş Dolgusu, Hassas Bağlantılı Protezler, Köprü Uygulaması, Tam Ve Parsiyel Protezler.
Kadir Demir adresi nerede?Kadir Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başakşehir Mahallesi Hürriyet Bulvarı No:131 /A Başakşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadir Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadir Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kadir Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kadir Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Kadir Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadir Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kadir Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kadir Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Kadir Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadir Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Kadir Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.