Abdominal Ultrasonografi
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
2008 yılında yine aynı hastanede Nefroloji ihtisasımı tamamlayarak Yozgat Devlet Hastanesi'nin ilk nefroloğu olarak kliniği kurdum ve aktif poliklinik -yatan hasta ve hemodiyaliz ünitesinde hizmet verdim.
2009'da Haydarpaşa GATA hastanesi'nde askerlik görevimi ve nefroloji hekimliği hizmetimi yaptım
2010-2013 yılları arasında Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanesi'nde nefroloji uzmanı olarak çalıştım.
2013-2014 Ankara Medicana International Hastanesi'nde,
2014-2015 Ankara Acıbadem Hastanesi'nde hekimlik görevimi yaptım.
Halen Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Nefroloji Uzman Hekimi olarak görevime devam etmekteyim.
Kliniğimiz yataklı servisi, transplantasyon ve nefrotik sendrom polikliniği ile İskitler ek binasında; Dışkapı merkezde ve Etlik semt polikliniği ile Ankara ve il dışından gelen günlük 200 hastaya hizmet vermektedir.
Hasta
Hastam kronik böbrek hastası diyaliz almisligi var. Bacakları çok şişti ödemi arttı. Kontrole geldik zaten başka bir doktor tarafından davet edilmistik buna istinaden ilaç değişimi için. Hiç memnun kalmadik.
a....ç
Magnezyum eksikliğim ile ilgili yolum Kadir Gökhan Atılgan ile kesişti. Kesinlikle bir hastanın karşılaşabileceği en iyi doktor.. Hastanın psikolojisine de kesinlikle çok önem veriyor. Kimse hasta olmasın inşallah ama hastalığına şifa arayan herkesin yolu Kadir Gökhan Atılgan ile kesişsin
ah...3
Böbrek rahatsızlığımın teşhisini Sayın Gökhan hocam koydu.Kendisinin özverili ilgisi ve motivasyonu sayesinde tedavime başladım ve normal çalışma hayatıma devam ediyorum.Kendisi ayrıca iyi bir psikolog gibidir.Ülkemizin Gökhan hocam gibi doktorlara ihtiyacı vardır.Selamlar ,saygılar Ahmet İbuk
ra...u
sayın doktorum benim Göztepe eğitim araştırma hastanesinde nefroloji doktorumdu profesyonel doktorluğunun yanısıra profesyonel iyi insanlığı daha ağır basıyor hastasını en iyi şekilde takip eden hastasını hastalık konusunda en iyi şekilde ayrım yapmaksızın bilgilendiren eğitimli terbiyeli iyi bir insan ama maalesef hastaneden ayrıldı ve takibimde eş durumundan konyada herhalde tüm yaşamı boyunca mutlu ve sağlıklı günler geçirmesini dilerim.datçalı dersem beni anımsayabilir
si...k
kadir bey merhaba ben ankaradan sibel civelek ayrılmışsınız kendi adıma üüldüm ama size hayırlı olsun.eş durumundan tayin herhalde :) sizden bir ricam olacak cevap verirseniz sevinirim tüm bilgilerimi siz biliyorsunuz burada kime takip olayım ? telefonunuz cevap vermiyor. kızınızı öpüyorum sevgiler
Kadir Gökhan Atılgan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadir Gökhan Atılgan, Nefroloji, İç Hastalıkları. Size Kadir Gökhan Atılgan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hemaferez, Esd (Sedimantasyon), X-Ray, Laparoskopik Adrenalektomi, Nefrektomi, Böbrek Ultrasonu, Enjeksiyon Im, Tam Idrar Tahlili(Tit), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Renal Ultrason.
Kadir Gökhan Atılgan adresi nerede?Kadir Gökhan Atılgan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İrfan Baştuğ Cad. Dışkapı Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadir Gökhan Atılgan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadir Gökhan Atılgan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kadir Gökhan Atılgan hangi dilleri konuşuyor?Kadir Gökhan Atılgan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kadir Gökhan Atılgan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadir Gökhan Atılgan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kadir Gökhan Atılgan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kadir Gökhan Atılgan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Kadir Gökhan Atılgan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.