Cinsel Terapi
Normal randevu
Psikanalitik Psikoterapi
Psikodinamik Psikoterapi
de...t
Doktorumu kişisel fiziksel psikolojik problemler nedeniyle ziyaret ettim.Güleryüzlü anlayışlı özenli davranişiyla samimi içten dinleyiciligiyle ailenizden birisi gibi çekinmeden gerilmeden kendinizi ifade edebiliyorsunuz...3 aydır tedavi oluyorum.Olaylara pozitif yaklaşimi alternatifleri göstermesiyle herşeyin bir yolunu buluyor bu kadar kolaymiş aslinda diyor insan...Bu kadar kisa bir sürede sorunlarımdan büyük ölçüde kurtuldum...Bunun adına mucize diyorum ben...Doktoruma çok teşekkür ediyorum.
me...n
Belirttiğim problemleri çok iyi dinledi.çok rahatlatıcı nicel tavsilerde bulundu.kahve miktarını 13 kaşıktan 5-6seviyesine düşüreceğim sözünü verdim.
mu...6
Sizi tüm dikkatiyle dinleyen,adeta bir dost ile muhabbet ettiğiniz hissini size bütün samimiyeti ve doğallığı ile yaşatan işinin ehli bir profesyonel,ofisinden çıktığınızda ,daha ilaç tedaviniz başlamamış olmasına rağmen kendinizi rahatlamış ve omuzunuzdaki yüklerin hafiflemiş olduğunu hissediyorsunuz.hayatımda ilk defa çekinerek biraz da önyargıyla gitmiş olduğum muayenehanesinden,içimden ne iyi etmişim de gelmişim diyerek ayrıldım,kendisine teşekkür ederim
pu...n
Super ilgili doktorum sizi cankulagi ile dinliyor. Cocukluktan bu zamana kadar gecen sorunlariniz dinliyor. Uygun teşhisi belirliyor.
Kadir Karakuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadir Karakuş, Psikiyatri. Size Kadir Karakuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikanalitik Psikoterapi, Normal Randevu.
Kadir Karakuş adresi nerede?Kadir Karakuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi No:19 Alanya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadir Karakuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadir Karakuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kadir Karakuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kadir Karakuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kadir Karakuş hangi dilleri konuşuyor?Kadir Karakuş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kadir Karakuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadir Karakuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kadir Karakuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kadir Karakuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Kadir Karakuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.