Merhaba, ben Dr.Kadir Mutlu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzman doktorum.
1977 İzmir doğumluyum . İzmir Atatürk Lisesini 1994 yılında bitirdikten sonra , aynı yıl Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'nde eğitimime devam ettim ve 2001 yılında mezun oldum. 2010 yılına kadar çeşitli rütbelerde Türk Silahlı Kuvvetleri'nde tabip olarak görev aldım. 2010-2014 yılları arasında İzmir Behçet Uz Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde uzmanlık eğitimimi tamamladım. 2014-2016 yılları arasında mecburi hizmetimi, kadim ve güzel şehrimiz Van ilimizde tamamladıktan sonra ise İzmir'de çeşitli özel hastanelerde çalıştım. Son olarak çalıştığım, Özel Medicana Hastanesi'nden Nisan 2022 başında ayrılarak, hastalarıma İzmir Buca'da bulunan özel muayenehanemde hizmet vermeye devam etmekteyim.

Menderes mah. Seyfi Demirsoy cad. no:15 A/B, Buca, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Astım

Bebek Masajı Eğitimi +34 daha fazla

Bebek Takibi ve Aşılar

Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)

Büyüme Takibi

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Makaleler

Konum: başka bir yer Diğer

Kadir Beyle yolumuz İzmir Medicana hastanesinde yenidoğan bebeğimizin yoğun bakıma alınmasıyla kesişti. Bu kadar güzel ilgi alaka, detaylı anlatım yapan doktorla daha önce gerçekten hiç karşılaşmadık. Her gün ne zaman görüşmek istesek bize detaylı bilgi verdi, bebegimizle cok güzel ilgilendi, hızlı ve doğru çözüme ulasmamiza yardımcı oldu. İşini bu kadar titizlikle yapan ilgili bir doktor. Kendisine her sey için teşekkür ederiz, yolunuz düşerse fazlasıyla güvenebilirsiniz. Bebeğimizin kan değerleri düşük doğdu, Kadir Bey bu süreçte tetkiklerini hızlı ve detaylı olarak yaptı.

Konum: Uzm.Dr. Kadir Mutlu Çocuk Hastalıkları

KADİR BEY.BİZİM ÇOCUĞUMUZ ERKEN DOĞDU 7 AYLIK KÜVEZDE YAKLAŞIK 15 GÜN KALDI BU SÜREÇTE KADİR BEY İLGİLENDİ .DAHA SONRALARI ARA ARA KADİR BEYE KONTROLLERE GİTTİK EN SON GİTMEMİZDE GENEL TARAMA YAPTI VE HİÇBİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLEDİ.VE BİZ DOKTORUMUZDAN ÇOK MEMNUNUZ KESİNLİKLE TAVSİYE EDERMİM.İLGİ ALAKA ÇOK GÜZEL

Uzm. Dr. Kadir Mutlu

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Konum: Uzm.Dr. Kadir Mutlu Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Kadir hoca mukemmel bir insan, 5 yaşında ki oğlumuzun korkmadan gittiği tek doktor oldu diyebiliriz. Aydınlanmaniz için biraz daha detay vereceğim, 1,5 yaşına kadar farklı sebeplerle 4-5 farklı doktor ile görüştük ancak hicbir hekim bizi kadir bey kadar en ince detayına kadar aydinlatmadi. Şu ilacı kullanın su tahlilleri yaptırın diyerek hem maddi hem de manevi olarak yoruldugumuz bir dönemde tanıştık kendisi ile ki gereksiz ve sosyal medya fenomeni olan bir hekim tarafından "lösemi olabilir" demişken... iyi ki varsın Emir'in Kadir amcası..

Uzm. Dr. Kadir Mutlu

Değerli yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum.

Konum: Uzm.Dr. Kadir Mutlu Bebek Takibi ve Aşılar

Dr.Kadir beyi tanıdığımıza çok memnun olduk. Bebeğimizi rutin gelişim muayenesine götürdük. Kadir bey İlgisi,alakası, açıklamaları, bilgisi ve tecrübesiyle son derece iyi bir doktor . Gönül rahatlığıyla çocuklarınızı götüre bilirsiniz . Biz çok memnun kaldık . Teşekkür ediyoruz .

Uzm. Dr. Kadir Mutlu

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Konum: Uzm.Dr. Kadir Mutlu Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Tanıdığıma çok memnun olduğum doktorumuz,en ufak soru işaretini bike gideren detaylı bilgi veren bir doktor olması bebeğim için beni çok mutlu etti,ulaşılabilir olması ve doğru yönlendirme yapması,bebek bakımı ile ilgili verdiği bilgilere paha biçilemez

Uzm. Dr. Kadir Mutlu

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

O
Konum: Uzm.Dr. Kadir Mutlu Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Dr.Kadir Mutlu'yu çocuğu olan ailere kesilikle tavsiye ederim. Kızımızın rahatsızlığında kendisine gittik. Kadir Bey bu süreç içerisinde bütün herşeyi adım adım anlattı. Ve kızmızın alerji ilacı kullanımında gece uykuda halisinasyonları yaşabileceğimizi söylediğinde eşimle birlikte şaşırdık.(kızımızın uykusunda gördüklerini rüya diye düşünüyorduk)çünkü daha önce başka bir çocuk doktorundan bunları duymamıştık. Kadir Bey alerji ilacımızı değiştirdi ve artık o kötü rüyaları yaşamıyoz.çok teşekkür ederiz Kadir Bey.

Uzm. Dr. Kadir Mutlu

Değerli yorumlarınız için ben teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim.

Z
Konum: Uzm.Dr. Kadir Mutlu Diğer

Çok memnun kaldık tavsiye üzerine geldik yenidoğan bebeğimi getirdik ve bundan sonra doktor beye devam edeceğiz

Konum: Uzm.Dr. Kadir Mutlu Diğer

Kızımızın ilk kontrolünden beri yanımızda olan, her zaman ulaşabildiğimiz, ilgisi ve bilgisi ile içimizi rahatlatan Kadir Beye çok teşekkürler

Konum: Uzm.Dr. Kadir Mutlu Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Bebeğimin ateşinin olması nedeniyle acil gittik.Çok teşekkür ederiz çok yardımcı oldu.Zaten bebeğimin doğumundan beri kontrol altındayız.Çok memnunuz tavsiye ederiz

Uzm. Dr. Kadir Mutlu

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Konum: Uzm.Dr. Kadir Mutlu Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Rutin kontrol için Kadir bey'i ziyaret ettik.Kızımın doğdugu günden bu yana rutin kontrolleri, özel aşıları, beslenme düzeni ve acil durumlarda hemen ulasabildigimiz için çok yardımcı oluyor.Biz çok memnunuz Kadir bey'den kesinlikle tavsiye ederiz.