Prof. Dr. Kadir Önem, Üroloji alanında VM Medical Park Samsun Hastanesinde hizmet vermektedir.

İlgi Alanları

ESSM, European Society for Sexual Medicine
International Neurourology Society

Allianz Sigorta

Yapı Kredi Sigorta + 117 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Endoüroloji

Üroloji Randevusu

R
Konum: VM Medical Park Samsun Hastanesi İdrar Kaçırma Tedavisi

Merhabalar ben Rahmi Ulusoy 2020 yılında omurilik tümörü teşhisi konuldu. Beyin cerrah doktoru ameliyatımı yaptı. Daha sonrasında büyük abdest küçük abdest problemim yani altima kaçırmalarim olmaya başladı. Bunlarin hepsi tümörden dolayı oldu. Ve 4 sene boyunca tak sonda kullaniyordum günde 4 kez . Lakin
Prof Dr. Kadir Önem doktorumla tanıştıktan sonra bana stimülasyon pili önerdi yani diğer adıyla da mesane pili olarak da halk arasında biliniyor. Mesene pili olarak da bilinen stimülasyon ve diğer adi da mesane pili takılmıştır. Şuan “İdrarımı kendim yapmaya başladım “ Hocama minnettarım hayatı boyunca başarıların devamını dilerim kendilerine ne kadar dua etsem az dır.

Konum: VM Medical Park Samsun Hastanesi Üroloji Randevusu

Oğlumuzun inmemiş yumurtalık sorunu vardı.Kadir hocam sayesinde başarılı bir operasyon geçirdik.Hocamızım bizi bilgilendirmesi,yaklaşımı ve ilgisinden çok memnun kaldık.Ülkemizde böyle mükemmel bir doktor olması çok güzel.Başarılarınızın devamını dilerim hocam.

Konum: VM Medical Park Samsun Hastanesi Mesane Kanseri Kapalı Ameliyatları

Sayın Kadir Bey;

Yaklaşık 1 ay önce Mesane kanseri tanısı konulduğunda yaşadığım zor günlerde, sizin uzmanlığınız hayatımda önemli bir dönüm noktası oldu. İstanbul’da geçirdiğim ilk ameliyatın ardından karşılaştığım olumsuz yorumlar ve belirsizlik, beni oldukça endişelendirmişti. Ancak sizinle tanışmam bana yeniden umut verdi.

Samsun’da geçirdiğim ikinci ameliyatımın sonucunda elde edilen güzel gelişmeleri sizin üstün becerilerinize ve profesyonelliğinize borçluyum. Sadece fiziksel sağlığımı değil, ruhsal olarak da bana destek olup bu süreci en iyi şekilde atlatmamı sağladınız.

Siz olmasaydınız, çok farklı bir sonuçla karşı karşıya kalabilirdim. Beni yeniden sağlığıma kavuşturduğunuz ve sürecin her aşamasında gösterdiğiniz sabır, ilgi ve uzmanlık için size minnettarım.

Size ve ekibinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Saygılarımla,
Seyhan Önsüz

Konum: VM Medical Park Samsun Hastanesi Diğer

Biz bir yıl önce Kadir hocamıza babamın mesane kanseri şikayetiyle geldik hocamız bizle çok ilgilendi ve yeni mesane yapılmasına karar verdi sonuç harika bugün yapılan kontrollerde temiz çıktık gerçekten mükemmel ilgili ve bilgili hocamız sonsuz minnet duyuyoruz gittiğimiz her yerde hocamızı anlatıyoruz Güler yüzü ilgisi bizi harika memnun etti Kadir Hocam bence alanının en iyisi çok ama çok memnunuz herkese tavsiye ediyoruz Kadir hocamızı rabbim ayağına taş değdirmesin inşallah

Konum: başka bir yer Diğer

Merhaba 32 yaşındayım 11 yaşımda teşhisi konulan Up darlık dolayısıyla hidronefroz olan böbrek ile yıllardır başbaşayım.Birçok kez açık kapalı operasyon geçirdim stent takıldım fakat şikayetlerim ağrılarım azalmamıştı.2014 yılında bir hekimin tavsiyesi üzerine Kadir Hocama gittik güler yüzüyle insani yaklaşımıyla detaylı muanesiyle ilgisiyle bana güven verdi.Kolay bir operasyonla böbreği almadan kurtabileceğini hayatıma gerekli rutin kontrollerle birlikte devam edebileceğimi anlattı.En kısa sürede ameliyat için gün verdi ve ameliyat gerçekleşti kısa sürede ayağa kalktım dayanılmaz ağrılardan kurtuldum şimdi iki çocuk annesiyim. Yıllık rutin kontrolleri hocamın ilgi ve özeni altında sürdürüyorum.Sağlığımı önce Allah'a sonra Kadir hocama borçluyum.Ağrısız ağrı kesicisiz hayat mümkün sağlığınızı ertelemeyin...
Herkese sağlıklı günler dilerim.

Konum: başka bir yer Diğer

Işın gördüğümden dolayı bende idrar kanalı tıkanıklığı oluştu kaç doktora gittiysem hiçkimse beni rahatlatacak bir şey söylemedi Kadir Hocamı internette bir yorumda gördüm ilk görüşmemizde hemen ameliyata karar verdik ilgili güler yüzlü samimi bir şekilde aklımdaki soruların cevabını verdi.Hiç düşünmeden Kadir Önem Hocama ulaşabilirsiniz.

O
Konum: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diğer

Dr Kadir Önem’e nörojenik mesane ile ilgili yaşadığım, istem dışı idrar kaçırma olayının tedavisi için gittim.
Kendisi tarafından gerçekleştirilen “mesane botoksu” uygulaması sonucu sorunum tamamen düzeldi ve yaşam kalitem çok arttı.
Zengin bilgi birikimi, tecrübesi ve de hastaya yaklaşımı açısından nörojen mesane ilgili problemleriniz için Dr.Kadir Önem’i şiddetle öneriyorum.

Konum: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diğer

Uzun zamandır idrar kaçırma sorunu yaşıyordum. Tavsiye ile gittiğim Dr Kadir Önem hocamız mesane Botoxu uyguladıktan sonra tüm sıkıntılı sürecim sona erdi.Çok bozulmuş olan Yaşam kalitem tamamen düzeldi. Yıllardır boşuna sıkıntı çekmişim. Nörojenik mesane nedeniyle idrar kaçırma sık idrara gitme sorunu olan tüm hastalara hiç zaman kaybetmeden Dr Kadir Önem hocamıza başvurmalarını tavsiye ediyorum.

Konum: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diğer

Nörolojik meshane darlığım var ve bu da temel ihtiyaçlarımı normal bir şekilde görememeyle birlikte tak ve bez kullanmaya mecburdum. Zamanla meshane pedi kullanmaya başlasam da bez ve tak çıkmadı hayatımdan. Farklı bir işlem için görüştüğüm Doç. Dr. Kadir önem ile tanıştım .Tavsiye ettiği Meshane askısının başarı oranının yüksekliğini bez ve meshane pedini tamamen hayatımdan çıkaracağımı sadece tak ile yoluma devam edeceğim bir yolum olacaktı. Kısa bir süre sonra az da olsa kaçırmalarım başladığı için meshane botoksu ile desteklenen bir süreçteyim. Bunları bana mümkün kılan Kadir hocam Keşke daha önce tanışsaydık diyorum .

Konum: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diğer

Doktorumuzda böbrek tümörü şikayeti ile basvurduk.Gayet başarılı bir ameliyat oldu.Tamamen kanserli bolge temizlendi