İlgi Alanları
Penil Protez
Penil Protez Uygulaması
Penis Implantı
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Penise Şok Dalga Tedavisi (EDSWT)
Perkütan Böbrek Cerrahisi
Ürostomi
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İdrar Kaçırma Tedavisi
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Şok Dalga Tedavisi (ESWT)
ra...y
Merhabalar ben Rahmi Ulusoy 2020 yılında omurilik tümörü teşhisi konuldu. Beyin cerrah doktoru ameliyatımı yaptı. Daha sonrasında büyük abdest küçük abdest problemim yani altima kaçırmalarim olmaya başladı. Bunlarin hepsi tümörden dolayı oldu. Ve 4 sene boyunca tak sonda kullaniyordum günde 4 kez . Lakin
Prof Dr. Kadir Önem doktorumla tanıştıktan sonra bana stimülasyon pili önerdi yani diğer adıyla da mesane pili olarak da halk arasında biliniyor. Mesene pili olarak da bilinen stimülasyon ve diğer adi da mesane pili takılmıştır. Şuan “İdrarımı kendim yapmaya başladım “ Hocama minnettarım hayatı boyunca başarıların devamını dilerim kendilerine ne kadar dua etsem az dır.
de...m
Oğlumuzun inmemiş yumurtalık sorunu vardı.Kadir hocam sayesinde başarılı bir operasyon geçirdik.Hocamızım bizi bilgilendirmesi,yaklaşımı ve ilgisinden çok memnun kaldık.Ülkemizde böyle mükemmel bir doktor olması çok güzel.Başarılarınızın devamını dilerim hocam.
se...z
Sayın Kadir Bey;
Yaklaşık 1 ay önce Mesane kanseri tanısı konulduğunda yaşadığım zor günlerde, sizin uzmanlığınız hayatımda önemli bir dönüm noktası oldu. İstanbul’da geçirdiğim ilk ameliyatın ardından karşılaştığım olumsuz yorumlar ve belirsizlik, beni oldukça endişelendirmişti. Ancak sizinle tanışmam bana yeniden umut verdi.
Samsun’da geçirdiğim ikinci ameliyatımın sonucunda elde edilen güzel gelişmeleri sizin üstün becerilerinize ve profesyonelliğinize borçluyum. Sadece fiziksel sağlığımı değil, ruhsal olarak da bana destek olup bu süreci en iyi şekilde atlatmamı sağladınız.
Siz olmasaydınız, çok farklı bir sonuçla karşı karşıya kalabilirdim. Beni yeniden sağlığıma kavuşturduğunuz ve sürecin her aşamasında gösterdiğiniz sabır, ilgi ve uzmanlık için size minnettarım.
Size ve ekibinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Saygılarımla,
Seyhan Önsüz
hü...
Biz bir yıl önce Kadir hocamıza babamın mesane kanseri şikayetiyle geldik hocamız bizle çok ilgilendi ve yeni mesane yapılmasına karar verdi sonuç harika bugün yapılan kontrollerde temiz çıktık gerçekten mükemmel ilgili ve bilgili hocamız sonsuz minnet duyuyoruz gittiğimiz her yerde hocamızı anlatıyoruz Güler yüzü ilgisi bizi harika memnun etti Kadir Hocam bence alanının en iyisi çok ama çok memnunuz herkese tavsiye ediyoruz Kadir hocamızı rabbim ayağına taş değdirmesin inşallah
me...a
Merhaba 32 yaşındayım 11 yaşımda teşhisi konulan Up darlık dolayısıyla hidronefroz olan böbrek ile yıllardır başbaşayım.Birçok kez açık kapalı operasyon geçirdim stent takıldım fakat şikayetlerim ağrılarım azalmamıştı.2014 yılında bir hekimin tavsiyesi üzerine Kadir Hocama gittik güler yüzüyle insani yaklaşımıyla detaylı muanesiyle ilgisiyle bana güven verdi.Kolay bir operasyonla böbreği almadan kurtabileceğini hayatıma gerekli rutin kontrollerle birlikte devam edebileceğimi anlattı.En kısa sürede ameliyat için gün verdi ve ameliyat gerçekleşti kısa sürede ayağa kalktım dayanılmaz ağrılardan kurtuldum şimdi iki çocuk annesiyim. Yıllık rutin kontrolleri hocamın ilgi ve özeni altında sürdürüyorum.Sağlığımı önce Allah'a sonra Kadir hocama borçluyum.Ağrısız ağrı kesicisiz hayat mümkün sağlığınızı ertelemeyin...
Herkese sağlıklı günler dilerim.
ak...k
Işın gördüğümden dolayı bende idrar kanalı tıkanıklığı oluştu kaç doktora gittiysem hiçkimse beni rahatlatacak bir şey söylemedi Kadir Hocamı internette bir yorumda gördüm ilk görüşmemizde hemen ameliyata karar verdik ilgili güler yüzlü samimi bir şekilde aklımdaki soruların cevabını verdi.Hiç düşünmeden Kadir Önem Hocama ulaşabilirsiniz.
o.....
Dr Kadir Önem’e nörojenik mesane ile ilgili yaşadığım, istem dışı idrar kaçırma olayının tedavisi için gittim.
Kendisi tarafından gerçekleştirilen “mesane botoksu” uygulaması sonucu sorunum tamamen düzeldi ve yaşam kalitem çok arttı.
Zengin bilgi birikimi, tecrübesi ve de hastaya yaklaşımı açısından nörojen mesane ilgili problemleriniz için Dr.Kadir Önem’i şiddetle öneriyorum.
Uzun zamandır idrar kaçırma sorunu yaşıyordum. Tavsiye ile gittiğim Dr Kadir Önem hocamız mesane Botoxu uyguladıktan sonra tüm sıkıntılı sürecim sona erdi.Çok bozulmuş olan Yaşam kalitem tamamen düzeldi. Yıllardır boşuna sıkıntı çekmişim. Nörojenik mesane nedeniyle idrar kaçırma sık idrara gitme sorunu olan tüm hastalara hiç zaman kaybetmeden Dr Kadir Önem hocamıza başvurmalarını tavsiye ediyorum.
n....g
Nörolojik meshane darlığım var ve bu da temel ihtiyaçlarımı normal bir şekilde görememeyle birlikte tak ve bez kullanmaya mecburdum. Zamanla meshane pedi kullanmaya başlasam da bez ve tak çıkmadı hayatımdan. Farklı bir işlem için görüştüğüm Doç. Dr. Kadir önem ile tanıştım .Tavsiye ettiği Meshane askısının başarı oranının yüksekliğini bez ve meshane pedini tamamen hayatımdan çıkaracağımı sadece tak ile yoluma devam edeceğim bir yolum olacaktı. Kısa bir süre sonra az da olsa kaçırmalarım başladığı için meshane botoksu ile desteklenen bir süreçteyim. Bunları bana mümkün kılan Kadir hocam Keşke daha önce tanışsaydık diyorum .
g....c
Doktorumuzda böbrek tümörü şikayeti ile basvurduk.Gayet başarılı bir ameliyat oldu.Tamamen kanserli bolge temizlendi
Kadir Önem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadir Önem, Üroloji. Size Kadir Önem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu, Böbrek Ultrasonu, Laparoskopi, Nefrektomi, Nefrostomi, Perkütan Nefrostomi, Robot Destekli Laparoskopik Prosedürler, Robotik Cerrahi, Pyeloplasti, Üriner Diversiyon Cerrahisi.
Kadir Önem adresi nerede?Kadir Önem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17 Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadir Önem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadir Önem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kadir Önem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kadir Önem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kadir Önem hangi dilleri konuşuyor?Kadir Önem ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Kadir Önem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadir Önem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kadir Önem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kadir Önem hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Kadir Önem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadir Önem hangi sigortaları kabul ediyor?Kadir Önem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Atakum bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Atakum bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar