2014 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olan Dr. Kadir Özgül, diş hekimliği alanında kendini geliştirmeye yönelik adımlarını erken yaşta attı. Mezuniyetinin ardından, alanında deneyimli isimler olan Pedodonti Uzmanı Başak Güler, Ağız Diş Çene Cerrahisi Uzmanı Timur Songur ve Prof. Dr. Derviş Yılmaz ile çalışma fırsatı buldu. Bu değerli deneyimler, ona diş hekimliğinin farklı yönlerini derinlemesine anlama şansı tanıdı.
Meslek hayatının ilerleyen dönemlerinde, Dentapros Diş Klinikleri’nin ortaklarından biri olarak, kliniklerin gelişmesine ve şubeleşmesine önemli katkılarda bulundu. Takım çalışması ve yenilikçi yaklaşımlarla, hasta memnuniyetini ön planda tutarak diş sağlığı hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedefledi.
2024 yılının Temmuz ayında, hayalini gerçekleştirmek için Şili Meydanı’nda kendi özel kliniğini açtı. Amacı, her yaştan bireyin diş sağlığını en iyi şekilde desteklemek ve onlara güvenli, samimi bir ortamda hizmet sunmaktır. Kliniğinde modern teknoloji ve güncel yöntemlerle, hastalarına en iyi hizmeti vermek için sürekli olarak kendini geliştirmeye devam etmektedir.
20'lik Diş Çekimi
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kavaklıdere Caddesi 23/2 Şili Meydanı Çankaya/Ankara, Ankara
Dentapros Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Hasta
Diş çekimi ve önceki dolgu olan dişlerin tedavisi için hocama gittim.Ayrıntılı muayeneden sonra yol haritasını belirledik.sorduğum sorulara çok güzel cevap verdi sağolsun.Endişelerimi tedavi sonrası tecrübe ,ilgi ve anlayışı ile sonlandırdı.işinde çok iyi olan hocama teşekkür ediyorum.
d.....
20 lik diş çekiminden çok korkuyordum fakat hekimim anlayışlı olduğu için bu korkuyu yendim çok teşekkür ederim
fa...l
Kadir bey emeklerinize sağlık diş kaybından önce muayene oldum dişin nezamana kadar düşmeyeceğini söyledi dediği gibide oldu sonunda köprü yapıldı gayet memnunum ilgi alaka dakiklik empati süper iş konusunda profesyonel öngörüsünden dolayı teşekkür ediyorum
b....e
ÖNCELİKLE ZOR BİR TEDAVİ OLAN KANAL TEKRARI İŞLEM TEHŞİSİNİ KOYMUŞTUK ZOR VE AĞRILI BİR SÜREÇ OLABİLECEĞİNİN BİLGİSİNİ PAYLAŞMASINA RAĞMEN HEKİMİME OLAN GÜVENİMDEN DOLAYI İŞLEME BAŞLAMAK İSTEDİM BİRAZ UZUN BİR SÜREÇ OLSADA TÜM SÜREÇTE KENDİSİ BİREBİR YAKINDAN TAKİP EDEREK HİÇBİR AĞRIM OLMADAN SÜRECİ TAMAMLADIK AĞRILI VE TEDAVİ SÜRECİ UZUN OLAN TÜM İŞLEMLERDE KENDİSİNE KESİNLİKLE GÜVENEBİLİRSİNİZ BURDAN DA KENDİSİNE TEKRARDAN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
ha....
Öncelikle 20 lik dişimin sinire yakın olduğu ve çekimden sonra dudak bölgesinde his kaybı olabilme ihtimali konusunda bilgi verdi. Küçük bir ihtimal olsa bile his kaybı riskini hekimime güvenerek göze aldım. Diş çekimimi dikkatli ve özenle benimle konuşarak yaptı. Bir hekim olarak eli çok hafif ve koltukta hastasını rahatlatarak işlemlerini tamamlıyor. Önceliği her zaman hasta ve hastanın mutluluğu olan bir hekim. Gülüşlerin ve mutluluğun tek adresi DENTAPROS :)
ca...u
Kadir Hocam ile ilk tanışmamız implant tedavin sayesinde oldu. Dişleri ve diş etleri sorunlu olan bir hasta olarak Kadir Hoca'nın hastası olmanın ne büyük avantaj olduğunu hem her zaman çok yardımcı ve güler yüzlü oluşundan, hem her zaman uygulayacağı tedaviler açısından açıklayıcı bir hekim olmasından anlayabiliyorum. Diş tedavilerinde ünden önce hastanın doktoruna güvenebilmesi en büyük şans bence. Bu yüzden her sorunumda uyguladığı tedavilerimde mükemmel sonuç aldığım Kadir Hocama ne kadar teşekkür etsem az :)
ni...r
20 lik diş çekimi ve önceki dolgu olan dişlerin tedavisi için hocama gittim.Ayrıntılı muayeneden sonra yol haritasını belirledik.sorduğum sorulara çok güzel cevap verdi sağolsun.Endişelerimi tedavi sonrası tecrübe ,ilgi ve anlayışı ile sonlandırdı.işinde çok iyi olan hocama teşekkür ediyorum.
aç...r
Sosyal medyadan diş doktoru araştırmalarım sonucu, kendisi ile tanışmış ve diş temizletme ve beyazlatma işlemi gerçekleştirmiş idim. Gayet ilgili ve kaliteli bir hekim olmasının yanı sıra, modern ve son teknoloji malzeme kullandıklarını da eklemek isterim.
kü...
Cok kolay ve rahatça yirmilik dişimi çektirdim. İlgi ve alaka olarak zamanınızı almayan bir yer hızlı işleyiş Tavsiye ederim
ku...y
Yirmilik dişimin çürümesinden dolayı gittim. İlgisinden ve uygulamış olduğu tedaviden çok memnun kaldım.
Kadir Özgül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadir Özgül, Diş Hekimi. Size Kadir Özgül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Diş Dolgusu, Pembe Estetik, Normal Randevu.
Kadir Özgül adresi nerede?Kadir Özgül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kavaklıdere Caddesi 23/2 Şili Meydanı Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadir Özgül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadir Özgül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kadir Özgül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kadir Özgül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kadir Özgül hangi dilleri konuşuyor?Kadir Özgül ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kadir Özgül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadir Özgül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kadir Özgül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kadir Özgül hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Kadir Özgül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadir Özgül hangi sigortaları kabul ediyor?Kadir Özgül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; PTT Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri