Konacik Mahallesi, Ataturk Bulvari, No: 203/B Bodrum / MUGLA, Bodrum
tü...r
Annemiz Semra Birtek'in kalça kırığı ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Cana yakın hatasıyla çok ilgili bir doktor
me...n
17 yaşındayım ameliyat geçirdim plak taktı ayağıma cidden Türkiye’nin en iyi doktorlarından biri teşekkür ederim
ba....
2 sene once yaptigi platin ameliyati suan 6 aydir vucut gelistirmeyle ugrasiyorum hic bir sikintim yok hocamin ellerine saglik Allah zeval vermesin
.....
72 yaşındaki Baba mın kalça ameliyatı nı yaptı çok memnun kaldı babam dürüst doktor ilgi ve teşhis leri çok iyi başarılarının devamını dileriz.
ay...e
mükemmel bir hekim herkes onun kadar titiz ve ciddi davransa keşke
bi...n
uzman dr.kadir yaldiz,annemin kalca kemigi kirigi ameliyati ve tedavisinde titiz ,ciddi tip adami yaklasimi yanisira ,insani tavri ile de dikkatimizi cekti.86 yasindaki annemin ameliyati ve sonrasinda devamli takip edisi geceleri dahi evinden gelip izlemesi ve tedavisini degerlendirmesi,kendisine sukran ve minnet duymamiza vesile olmustur.Bodrum halki icin bir sans oldugunu dusundugum ortopedi ve travmatoloji uzmani Sn Dr Kadir yaldiz'i hararetle ve tesekkurlerimle tavsiye ederim.
ay...n
doktorum bir numara 96 yılında geçirdiğim ağır travma sonucu tüm sorumluluğu kemdisi üzerine alıp başarılı bir ameliyat sonucunda beni tekrar yaşama kavuşturdu. bu yüzden kendisine sonsuza dek müteşekkirim.hastaya karşı ilgisi alakası teşhisi ve müdalesi süper böyle bir dr.hastanemizde bulunması bizler için bir veli nimettir. tanıdık tanımadık herkese bu müthiş süper dr.'u gözü kapalı hiçdüşünmeden tavsiye ederim. kendisini ölünceye kadar asla unutamam.
bi...i
Doktorumun bana uyguladığı tedavi ve sonrasında ilgi ve alakalı olmasından son derece memnun kaldım. Tedavimhenüz bitmedi fakat herseyin yolunda gideceğinden eminim. Tüm dostlarıma Kadir beyi öneririm
gö...t
tanılarında çok başarılı operasyonda çok başarılı gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir dr
Kadir Yaldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadir Yaldız, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Kadir Yaldız adresi nerede?Kadir Yaldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konacik Mahallesi, Ataturk Bulvari, No: 203/B Bodrum / MUGLA Bodrum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadir Yaldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadir Yaldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kadir Yaldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadir Yaldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kadir Yaldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kadir Yaldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Kadir Yaldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.