Kulak Burun Boğaz Randevusu
Ataköy 7-8-9-10 Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5 yanyol caddesi no20/2 Ataköy Towers B Blok Kat:7 Daire:97, İstanbul
Adenoidektomi
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Op. Dr. Kadir Yücebaş Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Op. Dr. Kadir Yücebaş Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tükürük Bezi Ameliyatı
Yüz Cildi Tümörleri Cerrahi Tedavisi
Yüz Dolgusu
ze...
Canım doktorum 6 ay oldu ameliyat olalı ve çok memnunum burnumdan nefes alma gibi bir problemim yok burun ucu havada süper
Ethica Hastanesi’ nde burun estetiği ameliyatı oldum. Öncesi ve sonrası çok ilgiliydi. Teşekkürler.
d....n
Kadir bey 8 ay önce burun ameliyatımı gerçekleştirdi,ameliyat öncesi ve sonrası ilgi alaka harikaydı:)ameliyatımı da süper yaptı çok memnunum,burnuma göreb hayran kalıyor.
me...y
Sekiz ay önce burnumdaki şekil bozukluğu için kapısını çaldığım tek doktor, takıntılı bir tip olduğum halde tüm süreci detaylarıyla anlattığı için kafamda hiç soru kalmadı başka doktor aramadım bile. Operasyonum gerçekleşti. Sonrasında gittiğim kontrollerde de çok ilgiliydi hiç bir şekilde baştan savma iş yapmıyor. Artık sağlıklı ve güzel burnumla hayatıma devam ediyorum kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Başarılarının devamını diliyorum.
du...u
Senelerdir araştırıyordum hem nefes alma problemim,sağlık sorunum hemde görsellik için, başhekim önerisi ile gittim ve iyikide gitmişim diyorum kontrol günü bile uzun zamanını ayırarak detaylı açıklamalar yapması zaten cok güven duydum 2 seneye yakın olucak ameliyat olalı cok şükür cok memnunum hem nefes alma problemim bitti hemde burnumun şekli istediğimden öte oldu cok doğal duruyor Kadir hocama cok teşekkür ediyorum ve etrafımdaki herkese gönül rahatlığı ile öneriyorum
di...n
Yaklaşık 6 ay önce burun ameliyatımı kadir bey gerçekleştirdi. Çok memnun kaldım nefes alma problemim ve görüntü olarak değişimim beni memnun bıraktı. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Olmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
ca...t
Bayağı bir doktor araştırdıktan sonra karar verdim tedavimi Kadir bey ile sürdürmeye. Hiç pişman olmadım. alerjimin de etkisiyle burnumdan nefes almak neredeyse imkansızdı. Ameliyat sonrası 10. Günden itibaren şişliklerim bayağı bir indi ve 1. Aydan itibaren nefes almaya başladım. Kendisini ve tavsiyelerine uyan kendimi tebrik ediyorum :)))
Kadir Yücebaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadir Yücebaş, Kulak Burun Boğaz. Size Kadir Yücebaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Burun Estetik Cerrahisi, Revizyon Burun Estetiği, Burun Estetiği, Rinoplasti, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Septorinoplasti, Kulak Tüpü Takılması, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı).
Kadir Yücebaş adresi nerede?Kadir Yücebaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10 Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5 yanyol caddesi no20/2 Ataköy Towers B Blok Kat:7 Daire:97 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadir Yücebaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadir Yücebaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kadir Yücebaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kadir Yücebaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Kadir Yücebaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadir Yücebaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kadir Yücebaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kadir Yücebaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Kadir Yücebaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları