Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Hastalıkları Randevusu
Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi No: 6/6 Çankaya, Ankara
Çocuk Göz Hastalıkları ve Şaşılık Kliniği
2005- 2010 Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı - Göz Hastalıkları Uzmanlık Eğitimi
2008 Pittsburgh Üniversitesi Göz Hastalıkları Merkezi, Amerika
2012 - 2018 Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi
2013 Mayo Klinik Göz Hastalıkları Bölümü, Amerika
2013 Zürih Üniversitesi Göz Hastalıkları Bölümü, İsviçre
2018 Göz Hastalıkları Doçent Ünvanı
2015 - 2019 Ankara Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı - Görme, Yapay Görme ve Az Görenlerin Rehabilitasyonu Tezli Yüksek Lisans Programı
2019 - devam ediyor Ankara Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı - Görme, Yapay Görme ve Az Görenlerin Rehabilitasyonu Doktora Programı
38 yaşındayım, 4 yaşımdan beri Avrupa'nın en büyük ülkelerinden birinde yaşıyorum. Bu yaşıma kadar insan ilişkilerimi, özgüvenimi mahveden şaşılık ile yaşamak zorunda kaldım. Senelerdir hep ameliyatımın riskleri ön plana çıkarıldı ve böyle yaşamak zorunda kaldım. Ta ki geçen yaz Kadriye Hoca'mı bulana kadar. Allah milyon kere razı olsun, beni en detayıyla muayene etti, aydınlattı, ameliyatımı yaptı. Sanki hiç yaşamadığım hayatımı bana verdi. Şuan çok iyiyim. Bu yaz kısmet olursa memlekete geldiğimde kontrole gideceğim. Her türlü sıkıntımda iletişim kurabiliyorum, hemen geri dönüyor. Şaşılığın nasıl bir sıkıntı olduğunu yaşayan bilir. Herkes en doğru doktoru bulsun isterim.
ha...a
Kadriye Hocam 3.5 sene önce 5 aylık kızımın doğuştan katarak ameliyatını yaptı. Sonucun başarılı olmayacağı düşünüldüğü için Kadriye Hocamdan önce ameliyat edilmek istenmemişti. Hocamdan allah razı olsun, kızım onunla tekrar doğdu. Ameliyatını yaptı, tedavisini yaptı, kapamalarını ve sonrasını titizce takip etti. Bugün memlekette kontrole götürdük, doktor ameliyatı kim yaptıysa ellerinden öpmek gerekir dedi. Kadriye hocamın ellerinden öpüyorum.
Kadriye Hoca bizim Hacettepe'den hocamız. Kadriye Hocamı bulamasaydık oğlumun durumu çok kötü olacaktı. Çok çok iyi bir doktor Kadriye Hoca, teşhisleri ve tedavileri hep doğru çıktı. Oğlumda hem şaşılık hem gözünde tembellik hemde gözünün arkasında damarda kuruma vardı. Oğlumun şaşılığının ameliyatını yaptı 5 sene önce. Sabırla tedavi etti hep yakından izledi. Kadriye Hoca izine ayrıldığında çok zorlandık. Kendi muayenehanesini açtığını öğrenince çok ağladım ya gücümüz yetmezde bizim tedavimizi yapamazsa diye. Ama Allah bin kere razı olsun insandan öte bir insan o. Her zaman çok yardımcı oldu bize. Allah yolunu açık etsin. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Evladınızın durumu zorsa, kendinizi benim gibi çağresiz hissediyorsanız mutlaka gidin ona. Böyle bir doktor, böyle bir insan tanımamışsınızdır hiç.
Kadriye Erkan Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadriye Erkan Turan, Göz Hastalıkları. Size Kadriye Erkan Turan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu.
Kadriye Erkan Turan adresi nerede?Kadriye Erkan Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi No: 6/6 Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadriye Erkan Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadriye Erkan Turan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kadriye Erkan Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadriye Erkan Turan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kadriye Erkan Turan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kadriye Erkan Turan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kadriye Erkan Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları