f....b
Nihal Hanıma dolgusu düşen dişim için gitmiştim.Kompozit dolgu tedavisi yapıldı. Çok ilgiliydi, tedavi öncesinde gerekli bilgilendirmelerde bulundu. Tedaviden memnun kaldım
Geçen hafta eşim Kadriye Hanım'a muayeneye gitmişti. Kadriye Hanım eşimin dişini kurtarabilmek için elinden geleni yapmış. Eşim çıktığında çok mutluydu,karşılaştığı hekimlerden ilk defa bir diş hekiminin bu kadar ilgilendiğini söyledi. Allah razı olsun.
h ...g
Annemin dişlerini kaplama yaptı alttaki dişleri çok küçülttüğü için kaplama tutmuyor taktığı diş sürekli düşüyor çok kötü ilgilendi başından atarcasına hiç memnun değiliz asla tavsiye etmem.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Kadriye Nihal Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadriye Nihal Erdem, Diş Hekimi.
Kadriye Nihal Erdem adresi nerede?Kadriye Nihal Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nevşehir Nevşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadriye Nihal Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadriye Nihal Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kadriye Nihal Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadriye Nihal Erdem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kadriye Nihal Erdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kadriye Nihal Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kadriye Nihal Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.