ak...g
Dolgumu büyük bir titizlik ile yapan doktoruma teşekkür ediyorum. Hem o hem ekibi çok profesyonel ve titizler. Gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.
öm...n
Kadriye Hanım işini çok seven ve hasta psikolojisinde uzman bir hekim olarak bence Kütahyadaki en iyi diş hekimidir. Mesleğini titizlikle yapması benim tercihimdeki en önemli sebep. Üstelik sürekli kendisini geliştiriyor ve neredeyse bütün diş hekimliğine yönelik kurslara katılıyor. Muayenehaneside Sevgi Youlunun hemen üstünde. Şİddetle tavsiye ederim.
ay...l
çok güzel bir klinik çok temiz ve steril doktor hanımın çalışma disiplini ve hastaya yaklaşımı çok güzel kütahyadaki bir numaralı hekim denebilir istanbul üniversitesi mezunu ve en önemlisi muayneden ücret almıyor eğer tedaviye başlarsa size bir ödeme planı çıkarıyor ve hiç üzmüyor hipnoz ve rahatlama teknikleri ile dersalmış dişçi fobisi olanlar bile onun mübtelası oluyor.
Kadriye Özkul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadriye Özkul, Diş Hekimi.
Kadriye Özkul adresi nerede?Kadriye Özkul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sevgi Yolu Şeker Apt. No:1 Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadriye Özkul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadriye Özkul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kadriye Özkul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadriye Özkul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kadriye Özkul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kadriye Özkul hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kadriye Özkul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.