Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Nispetiye Cad.No:34 1.Levent, İstanbul
Kağan Kocatepe Muayenehanesi
ay...
30 haftalıkken tanıştım kendisiyle çok tedirgin ve korku ile gittim bebeğimle ilgili daha önce gittiğim dr beni çok endişelendirmiştiki kağan beye gittiğimde bütün soruları cevaplayın beni rahatlattı ve 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Şuan 34 haftalık hamileyim iyki Kağan beye gitmişim kısmetse doğumu da kendi yaptırıcak herkese tavsiye ediyorum ben biraz geç tanıştım ama iyki tanımışım
e....p
Internette arastirmalar uzerine gittim.Kullandigi teknoloji gercekten iyi.Bebegin olcumlerini tam olarak yakin tahminlerle bulabiliyor.Ayrica bebeginizin ultrason goruntusunu cd ye kaydediyor.Ilgi alaka derseniz sagolsun dinliyor ama kafasi cok karisik sizle muayenesi varken araya baska hastalarda alabiliyor telefon gorusmeleri yapiyor bekleme konusunda sikintiniz yoksa gidebilirsiniz.
as...k
Kağan Bey'in önce CV'sini inceleyip kendisine saygı duyar ve doktorunuz olarak seçersiniz. Kendisi ile tanıştıktan sonra bilgisi kadar ilgisi ile güveniniz kat kat artacaktır. Muayenede soracağınız soruları listeleyip gidersiniz, daha siz sorularınıza geçmeden zaten listenin 20 maddesinin 19'u hakkında Kağan Bey bilgi vermiştir. Gece 1'de ararsınız, aynı güleryüzlü ses tonu ile telefonunuzu cevaplar. Doktorunuz değil, abiniz, babanız gibidir.
mi...r
Herkes doktor olabilir belki ama sizin kadar bilgili ve hastaya doğru yaklaşmayı iyi bilen bir doktor olmak gerçekten zor.
gi...m
güvenebildiğm tek jinekolog!
Kağan Kocatepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kağan Kocatepe, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Kağan Kocatepe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Kağan Kocatepe adresi nerede?Kağan Kocatepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nispetiye Cad.No:34 1.Levent İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kağan Kocatepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kağan Kocatepe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kağan Kocatepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kağan Kocatepe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kağan Kocatepe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kağan Kocatepe hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Kağan Kocatepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları