Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
g....ö
9 yıl önce ilk bebeğimi dünyaya getirirken rastladım. Güler yüzlü ve ilgili olmanız bizi memnun etti. Ve şuan 2. Bebeğimi dünyaya getirdim. Doğum öncesi ve doğum zamanında ilginizden çok memnun kaldık.
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kahraman beye gittim iyi ki de gitmişim ben pcos sendromu olan hastayım kahraman beyle ilk görüştüğümüzde dogru tedavi ve muayeneyle ne yapmamız gerektiğini çok olumlu ve güler yüzüyle bizi çok güzel motive etti şimdi sayesinde 3 yılın sonunda hamileyim iyi ki varsınız ve gerçekten herkese tavsiyemdir
h....ç
Hamileliliğin ilk gününden itibaren titizlikle her konuyla ilgilenen her aradığında ulaşılabilen güler yüzlü detaylı açıklamaları randevu saatine dakikası dakikasına uyan hastalarına cesaret veren myomlarıma ragmen birçok hekimin kaçtığı doktorumuz kahraman beyin sahip çıkması ve sağ salim bebitomuz kucağımızda
ha...n
Kahraman Bey adının tam karşılığı 9 ay boyunca benim gibi panik bir insanı bile rahatlatan konusunda bilgili bir hekim.Normal doğum gününü bebeğin kilosunu doğum pozisyonuna ne zaman geçeceğini bebeğin cinsiyetini çok çok erken bilmiş bir hekim..Her şeyden öte insancıl yaklaşımı güler yüzü insanın içini rahatlatan tavrı için burdan tekrar teşekkür etmek isterim.Kendisi asla para odaklı bir hekim değil ne gerekli ise ne yapılması gerekiyorsa o konuda yönlendirir o yüZden kesinlikle içiniz rahat bir şekilde güvenebilirsiniz
c....o
Doktorumuza gebelik takibi için geldim ve bebeğimle ilgili ayrıntılı açıklamaları ile rahat bir gebelik geçirmemi sağladı. Her aradığımda anında doktoruma ulaşabildigim için ve her soruma açık ve net cevaplar vermesiyle güvenim kat kat arttı.
Kendinizi çok rahat ifade edebileceğiniz ve sizi anlayan bir doktor.
Ailemizin doktoru,her şey için çok teşekkür ederiz.
kü...n
Merhaba isa bey ben kübra türkmen uşak devlet hastanesinde 2011 yılında dogum yapmıştım ve dogum sonrası rahmimin yarısı alınmıştı sayenizde şuan hayatdayım size çok teşekkür ederim sizinle tekrar görüşmek isterim burdan bilgi verirseniz sevinirim sizi hiç unutmadım
a....a
İyiki kahraman bey ile kontrollerimize başlamışız.mükemmel bir insan.güler yüzlü samimi içten.ilk gebeliğim ve bazı sorunlar yaşadım ne zaman arasam ulaşabildim.iyiki varsınız doktor bey.
fa....
Total histerektomi ameliyatımın planlanması, uygulanması ve takip edilmesi sırasında psikolojik ve teorik desteklerinden dolayı sevecen ve mütevazi doktoruma çok teşekkür ederim. Bu kadar ilgili bir hekimle böylesine zor ameliyat bile kolaylıkla geçebiliyormuş.
b....ç
Güler yüzlü açıklayıcı bir tarafı var doktorumun daha önceki doğumunda da Kahraman Bey ile tamamladım çok memnun kaldım
hü...
Doktorumuz çok güler yüzlü ve ilgili. Tüm hamilelik sürecinde yeterli bilgilendirme yapıyor. Kendisine teşekkür ediyor, tüm çiftlere tavsiye ediyoruz.
Kahraman Karaisaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kahraman Karaisaoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Kahraman Karaisaoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi.
Kahraman Karaisaoğlu adresi nerede?Kahraman Karaisaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet mah kuvayimilliye caddesi no 31 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kahraman Karaisaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kahraman Karaisaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kahraman Karaisaoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kahraman Karaisaoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kahraman Karaisaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kahraman Karaisaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kahraman Karaisaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kahraman Karaisaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Kahraman Karaisaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.