Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş
me...
Başka bir şehirdeki hastanede kızımda kemikte kanser kitlesi olduğunu söylediklerinde, büyük bir üzüntüyle hocamla yolumuz kesişti. İlk randevuda itibaren bizi rahatlattı. Sonuçta eski bir kırığa bağlı ödem kanser kitlesi zannedilmiş. Sayesinde rahatladık, kızım tedavi oldu. Allah razı olsun.
fı...ş
2017 de sağ el bileği kienbock teşhisi konulmuştu askeriyeden sevk alarak gelmiştim Kahraman Bey sağolsun ameliyatimi gerçekleştirdi hocama teşekkür ederim %20 hareket kayibi oldu fakat bunada şükür
ş....a
Ocak 2020’de çıkan Levent poliklinikteki dr’umun yönlendirmesi sonucu Kahraman hocayı bulduk. 7 ay evvel Aralık 2021’de sol el avuç içi bölgesinde çıkan yumuşak doku tümör ameliyatım lokal anestezi ile alındı ve başarılı bir sonuç elde ettim. Şu an dururum gayet iyi. Teşekkürler Kahraman hocam.
f....i
Kahraman hoca ve Cem hoca ve ekibine öncelikle teşekkür ediyorumut
2007 bezmi alem hastanesinde iken benim sol kolumu amaliyat ettiler ve çok memnun kaldım o zaman dan beri kolumdan platin takıldı çok şükür iyiyim
gö....
Kahraman hoca babamın paramparça olan el bileğini 8 saat süren başarılı bir operasyon ile kurtardı. Allah razı olsun, çok mütevazi ve işinin ehli bir doktor.
ib....
Merhaba sayın takipçiler ben İbrahim Karakaş şubat 14’ün de yüksekten düştüm ve sol bileğimi kırdım Baltalimanına gittim sevgili hocamız kahraman Öztürk Ameliyatına bizzat kendisi girdi yaklaşık beş saat süren operasyon sonucu eski sağlığıma yavaş yavaş kavuşuyorum. Hocamızdan ALLAH RAZI OLSUN elleriniz dert görmesin.
ce...n
2012 yılında kızımı kolundan ameliyat etti. %20 olan kullanma oranını %90a çıkardı. Çok memnunum. Allah senden razı olsun.
Kahraman Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kahraman Öztürk, El Cerrahisi, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Kahraman Öztürk adresi nerede?Kahraman Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya Beşiktaş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kahraman Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kahraman Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kahraman Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kahraman Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kahraman Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kahraman Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Kahraman Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beşiktaş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden El Cerrahları
Beşiktaş bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden El Cerrahları
Beşiktaş bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden El Cerrahları
Beşiktaş bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden El Cerrahları
Beşiktaş bölgesinde HDI Sigorta kabul eden El Cerrahları
Beşiktaş bölgesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları kabul eden El Cerrahları
Beşiktaş bölgesinde Generali Sigorta kabul eden El Cerrahları
Beşiktaş bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden El Cerrahları