tc....
Mustafa Kemal Paşa Devlet hastanesine sağ böbreğimdeki taş şikayeti ile gittim.Tomografi ve tetkiklerden sonra taşın böbrekte yapmış olduğu hasardan dolayı hemen müdahele edilmesi gerektiğini ve ameliyat için bir takım tetkik istedi. Tetkiklerden sonra ameliyat için gün verdi. Ameliyat günü gerekli müdaheleyi yapıp, taştan beni kurtardı. Çok şükür sağlığıma kavuştum.Kalender Bey'e minnettarım.
Emekli öğretmenim..Doktorumuz tarafından prostat ve hidrosel ameliyatlarım başarıyla yapıldı.2 yıldır herhangi bir şikayetim yoktur.Kendilerine minnettarım.Böyle bir sayfayı görünce geç te olsa kendilerine teşekkür etmek istedim.Benim gibi daha birçok hastayı şifaya kavuşturan doktorumuza başarılar dilerim.
Mus..Kuy.
Kalender Mengilli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kalender Mengilli, Üroloji.
Kalender Mengilli adresi nerede?Kalender Mengilli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çırpan Mah. Sağlık Sok. Mustafakemalpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kalender Mengilli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kalender Mengilli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kalender Mengilli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kalender Mengilli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kalender Mengilli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kalender Mengilli hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kalender Mengilli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.