Kamer Yıldırım, 1990 Bandırma doğumluyum. İlk ve Ortaöğretimim sonrası Bandırma Kız Meslek Lisesinde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünü tamamladım. 2010/2014 İAÜ Çocuk Gelişim Bölümünü bitirdim. 2015/2017 Çocuk Gelişimde YL ve ofis işlerinde kendimize ait iş yerimizde çalıştım. bu süreçler içerinde 1 dönem olacak şekilde kreş ve anaokullarında stajlar gördüm. 2017 yılının mayıs ayında hayalini kurduğum bir oyun atölyesi açtım. Oyun atölyemiz 1 yıl içinde büyüdü ve anaokulu olarak bugün halen hizmet vermeye devam etmektedir. 2019 yılında Kamer Yıldırım Çocuk Gelişim ve Danışmanlık Merkezimi açtım. Burada çocuk ve ergenler ile yüz yüze ve online seanslar yürütmekteyim. Alanda çocuk merkezli oyun terapisi, gelişim zeka, dikkat testleri, Özgül Öğrenme Güçlüğü,TILLS VE BUU! testleri, Dehb, Çocuk ve ergenlerde resim analizi, aileler ile Filial Oyun Terapi grupları, Aile danışmanlığı, gelişimsel destek programları, Özel eğitim gibi bir çok alanda çalışmalar ve takipler yürütmekteyim.

Paşabayır Mah Atatürk bulvarı No 43, Bandırma, Balıkesir

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Röportaj

Konum: Kamer Yıldırım Çocuk Gelişimi ve Danışmanlık Merkezi Randevu

Kamer hanım ın çocuğuma ilgisi anneyle ilgilenmesi çok iyi.Bebegimin büyüme sürecinde kendisinden destek almaya devam edeceğim.Neler yapmam gerektigini açıklayiş şekli çok yalın ve sade anlaşılır.En çok beğendiğim yönü bu.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sevgi ve sabırla yaklaşımına her geçen gün hayran olduğum hocamıza oğlum için başvurduk zorlu pandemi sürecinde online olarak seanslarımıza başladık okuma ve yazmada zorluk çekiyorduk kaygılarımız çok fazlaydı neredeyse 3 hafta oldu başlayalı şimdiden güzel gelişmeler oluyor bile alanında gerçekten uzman ve donanımlı biri iyiki sizinle karşılaştık

Kamer Hanım'la uzun süre çalıştık, çok rahatlatıcı tavrı var.Sorunumuz çözüldü, çok memnun kaldık.Çocuklara olan tavrını çok beğenmiştik, bu yüzden tercih ettim.Kızımın birazcık sıkıntısı vardı, bu süreci ortadan kaldırdık.Biz onu çok seviyoruz.

Kamer Hanım'dan çok memnunum, oğlum 2.5 yaşındayken Kamer Hanım'a oyun grubu olarak başladık.Yaklaşımından sonra devam ettik.İlk başladığımızda oğlum hiç konuşmuyordu.Özellikle 3 yaşında direkt kreş olarak verdiğimde Kamer Hanım'ın ilgi ve alakasıyla konuşmaya başladı.Bu sene Kamer Hanım'la yine başladık.Sayıları sayabiliyordu ama rakam olarak gördüğünde ikisini bağdaştıramıyordu.Kamer Hanım algı mı ve başka bir şey mi diye test yaptı. Şu anda bu konuda da bir sıkıntımız yok, memnunum.Rakam sorunumuzu da çok güzel çözdü.Şu anda 4.5 yaşında oğlum, ilkokula kadar devam etmeyi düşünüyorum Kamer Hanım'la.

L
Konum: Kamer Yıldırım Çocuk Gelişimi ve Danışmanlık Merkezi Randevu

Oğlumun kaka tutma problemi sonucu tanıştık kendisiyle. İlgisi, yaklaşımı, sunduğu çözümler o kadar harikaydı ki hayran kaldık. Yakın çevremde çocuğuyla ne sorun yaşarsa yaşasın herkese öneriyorum. İşinin ehli bir uzman. Çok teşekkür ederim

Konum: Kamer Yıldırım Çocuk Gelişimi ve Danışmanlık Merkezi Diğer

Kamer Hanım gerçekten işini tam bir özveriyle yapan,çocukları çok seven iyi bir çocuk gelişimcidir.
Kızımla da gayet samimi ilgilenmiştir,kızım prematüre olduğundan gelişimini uzmana danışmak istediğimiz için Kamer Hanımı tercih ettik,iyiki de etmişiz,her şeyin yolunda olduğunu öğrenince içimiz rahatladı diyebilirim.

Memnun kaldım.Benim çocuğumda gelişim geriliği var.Yaşıtlarıyla olmaya da ihtiyacı var.Kendisinden hem eğitim hem de danışmanlık aldım.Görüşmelerimiz devam ediyor.Benim çocuğum için çok konuşmuyor dendi ama akranlarına göre kıyasladığımda biraz geriliği vardı.Kamer Hanım'ın desteğiyle birlikte daha rahat iletişim kurabiliyoruz oğlumla.Şimdi davranış problemlerimiz için kendisiyle devam ediyoruz.

Memnun kaldım.Ben farklı bir şehirde ikamet ediyorum ama memnun kaldım gittiğim sürece.Benim çocuğumun tuvalet eğitimiyle ilgili sıkıntıları vardı. 4 yaşında oğlum var.Bana söylediklerini ve yönlendirdiklerini oturup düşündüğümde benim fark etmediklerimi çocuğumda fark ettiğini anladım. Fark edemediklerimi bana söyledi.Süreçten sonra ilerleme kaydettik.Çocuğumun yaşıtlarıyla olan ilişkileri konusunda da beni yönlendirdi.Ben genel anlamda memnun kaldım.