Uzm. Kl. Psk. Kamil Demir

Psikoloji daha fazla

Denizli 1 adres

Psikolog Kamil Demir Pozitif Psikoloji'de danışanlarına hizmet vermektedir.Dokuz Eylül Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun olmuştur.Klinik psikoloji Master programını bitirdikten sonra klinik psikolog olarak danışanlarına hizmet vermeye başlamıştır.

Çamlaraltı mahallesi 6021sk no35, Pamukkale, Denizli

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Normal randevu

Online Terapi +61 daha fazla

Normal randevu

Makaleler
Röportaj

Konum: PEBA Danışmanlık • Bireysel Terapi

Yaklaşık bir senedir Kamil beye gidiyorum. Yaşadığım travmalar aklıma geldiğinde, konusu açıldığı zamanlarda hep ağlıyordum, ağlamalarımın sıklığı arttığında araştırdım kendisini. Aradığımda ve beni kapıda karşılandığındaki samimiyeti bana güven verdi. İlk söylediği “yaşadığın şeyleri unutturamam ama aklına geldiğinde ağlamayacaksın” dedi ve dediği gibi de oldu. Bana kendimi sevmem konusunda yol gösterdi. Toksik bir ilişkim vardı, bitirme konusunda çok zorlanıyordum. Kendisinin destekleri sayesinde bu süreci de kolaylıkla atlattığımı düşünüyorum. Bazen keyfim yerinde olmuyor ne konuşacağız ki bugün diye gidiyorum ama bir bakıyorum kendimi o konuşmanın akışında bulmuşum. Bir kaç arkadaşıma da kendisini tavsiye ettim.

K
• Konum: PEBA Danışmanlık • Bireysel Terapi

Çok ilgili ve bilgili hocam . Kamil bey ile tanıştıktan sonra hayatım düzene girdi.Hayata bakış açım değişti.

• Konum: PEBA Danışmanlık • Normal randevu

Bedenen olmasa da ruhen Uçurumun kenarından çekip aldınız sonda anda beni. İntiharın eşiğindeydim. Hayattan hiçbir şekilde keyif almayan yaşamda amaç bulamayan vazgeçmiş biriydim. Birkaç seans gittikten sonra bile umudum yoktu ama iyiki devam etmişim. 1 yıldır devam ediyorum o kadar değiştim ki gözle görülür anlamda çevremdekiler de farkında. Hayatımın değişmesini bekliyordum önce benim değişmem gerekiyormuş ben değişip dönüşünce hayatım değişti. Hemen hemen her gün ağlıyordum. Yıllardır kullandığım şeker ilacımı bile bıraktım ne yaptıysam değerlerim düzelmiyordu meğer strestenmiş. Uyku düzenim yoktu kaygı bozukluğundan kaynaklı fakat artık rahat ve düzenli bir uyku düzenim var. Yemek bile yiyemez haldeydim midemde rahatsızlık var diye düşünüp ilgili doktorlara gittim aslında anksiyeteden dolayıymış ve o da sayenizde artık yok ve yemek yiyebiliyorum midemde hiçbir sıkıntım kalmadı. Minnettarım.. iyiki sizde karar kılıp size gelmişim.

C
Konum: PEBA Danışmanlık • Bireysel Terapi

Gurur günüm ilan etmek istiyorum. Hayatımın en güzel dönüm noktası. Yaklaşık 1 yıl önce tanıştım Kamil hocamla. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.seanslarım devam ediyor. Hayatımın en karmaşık çıkmaza girdiği bir dönemde başvurdum kendisine. Geldiğimiz noktada işler çok değişti bugün kendine güvenen ve seven bir birey olarak belirtmek isterim ki kendinize güvenilir bir elde şans verin. Geçen kısa sürede gelinen nokta paha biçilemez. Huzurlu ve güvenilir bir ortamda kendinizi ifade etmek çok önemli.hayatıma dokunduğu için Bin minnet..

• Konum: PEBA Danışmanlık • Bireysel Terapi

Kafamın çok karmaşık olduğu, kendimi yiyip bitirdiğim, içinden çıkamadığım, kafamda türlü türlü olayları kurup canlandırdığım sonrada üzüldüğüm, işin içinden çıkamadığım bir zamanda Kamil bey ile tanıştım. Neredeyse 8 ay gibi bir süredir kendisinden seans alırım ve bana çok şey kattı hala daha katmaya devam ediyor. İlk günden bu yana kendimde farkedecek kadar düzelmeler oldu diyebilirim.Kendisi çok iyi bir gözlemci ve nokta atışı yapıyor. Olayları ele alış şekli, yorumlaması, tavsiyeleri, nokta atışları benim için çok değerli.

• Konum: PEBA Danışmanlık • Randevu

Antidepresan kullanmama rağmen sakinleşemediğim,ne yaşadığımı anlayamadığım,dibi görüyorum dediğim bir dönemde bir öneriyle yolumuz kesişti. Panik atak, anksiyete, tansiyon düşüklüğü,uykusuzluk...Daha bir çok şey. Başta önyargılıydım. Terapilerin bana iyi geleceğine şüpheyle yaklaştım. Neredeyse 5 aydır kendisinden terapi alıyorum. Adım adım,ince ince ilerledik. Sorunlara bilimsel olarak olarak yaklaşan arkadaş gibi,var olsun.
Bu görüşleri okuyan ve şuan çaresizlik içinde bir yol arayan sevgili arkadaş; hepimiz bu görüşleri okuduk emin olmaya çalıştık. Denemelisin ; Kamil Bey senin için de en iyi yol arkadaşı olabilir.

Konum: PEBA Danışmanlık • Psikoloji Randevusu

Yaklaşık 10 yıl önce yaşadığım bi travmanın hala hayatıma müdahale ettiğini görünce Kamil beye başvurdum. Beni yargılamadan kınamadan suçlamadan dinledi 6 ay gibi koşa bi sürede kabuk bağlamış ama hala sızlayan ve ara ara kendini hatırlatan o yarayı tamamen iyileştirdi iyi ki tanımışım iyi ki var!

Konum: PEBA Danışmanlık • Online Terapi

Kamil bey ile kafamın çok karışık olduğu bir dönemde tanıştım halen de terapi devam ediyor. Adım adım tüm gelişimimden kendisinin de katkısı olduğunu düşünüyorum. Olayları ele alışı, yorumlaması ve tavsiyeleri benim için çok değerli. Kendisini sürekli geliştiriyor olması da seanslarımızın kalitesini artırıyor. İyi ki varsınız !

Konum: PEBA Danışmanlık • Online Terapi

Her insanın bir psikoloğu olmalı
Çevremdeki insanlardan beklentiye girdiğim, karşılık bulamadığım, küsüp icime kapandığım bir kısır döngünün içinde iken tanıştım Kamil beyle.
Farkındalığımin artmasında o kadar etkili oldu ki. Kalıplaşmış yanlış davranışlarımı değiştirdikçe, kendime nasıl deger vereceğimi öğrendikçe umutsuz mutsuz eski ben bambaşka bir insana dönüşmeye başladım. İyi ki Kamil beyle yollarımız kesişmiş

• Konum: PEBA Danışmanlık • Psikoloji Randevusu

İlk başta tereddüt ettim nasıl konuşabilirim diye. Sonra baktım ki o kadar samimiydi ki hiç susmaz iken buldum kendimi. Sıcaklığı, samimiyeti karşı tarafa hemen geçiyor. Yol haritası çizmemde çok yardımcı oldu. Ama en çok hoşuma giden net, kesin, neyse o yumuşatmadan gerçekleri benim yüzüme çarpması oldu. Sonra anladım aslında dedikleri denilmişti başkaları tarafından daha önceden ama dolaylı olarak. Bana direkt söylenmesi, net olunması o kadar iyi gelmişti ki. Her zorluğumda yalnız olmadığımı bilmek ve güvenmek, bana çok iyi geldi.