Kocasinan Merkez Mahallesi Karadeniz Cad. No:48, Bahçelievler, İstanbul
de...z
Kamil Özdoğan; ilgisi,bilgisi,yetenekleri,uzmanlığı,samimiyeti,tecrübesi,insanlığı ile örnek alınacak bir hekimdir.Kendisine ne kadar teşekkür etsem az.Beni öyle kötü bir durumdan kurtardı ki...Üstelik daha önce hiç ameliyat olmamış,hastaneye bile sayılı gitmiş biri olarak,Kamil Bey'in yaklaşımı sayesinde,en ufak bir korku ve endişe duymadan,ameliyat oldum.Çok kısa bir sürede de normale döndüm.Kendisine binlerce kez teşekkür ederim.Kendisiyle tanıştığım ve beni çektiğim dertten kurtardığı için çok mutlu ve memnunum.Tekrar tekrar teşekkürler.
Kamil Özdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kamil Özdoğan, Genel Cerrahi.
Kamil Özdoğan adresi nerede?Kamil Özdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocasinan Merkez Mahallesi Karadeniz Cad. No:48 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kamil Özdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kamil Özdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kamil Özdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kamil Özdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kamil Özdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kamil Özdoğan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Kamil Özdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar