Doktor Muayenehanesi
me...r
Bayram sabahı şiddetli bir şekilde başdönmesi ile uyandım bi süre yataktan çıkamadım başım fırıldak gibi dönüyordu beraberinde şiddetli kusmalar bulantılar korkudan gözlerimi kapatıyordum ilk gün defalarca ayılıp bayıldım hastaneye gidecek gücüm yoktu kimsenin başımı sarsmasını istemiyordum kabus gibiydi ertesi günde artık devam edip dayanamıyacak duruma gelince acile gittim dr vertigo dedi ilaç yazdı kbb ya da nöroloji ye muayene olmamı istedi bayram nedeni ile tatil sonrası ilk güne kendisine randevu aldım bu arada 5.günümde daha iyiydim ama dönmelerim devam ediyordu dr bey önce beni dinledi ve muayene sonrası manevra tedavisi uyguladı ilk uygulamada çok kötü oldum ama 2.tekrarda tepki vermedim kristallerin yerine oturduğunu düşünüyorum dedi 1 hafta sonrasına kontrol verdi dikkat etmem gerekenleri belirtti işimden dolayı da 1 hafta rapor yazdı o gün sadece başağrım oldu ama bi ağrı kesici alıp geçti dönme vs yaşamadım kendisinden allah razı olsun derman olduğu için
Kamran Samadlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kamran Samadlı, Nöroloji. Size Kamran Samadlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Kamran Samadlı adresi nerede?Kamran Samadlı adresini belirtmedi. Kamran Samadlı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Kamran Samadlı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kamran Samadlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kamran Samadlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kamran Samadlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kamran Samadlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kamran Samadlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kamran Samadlı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Kamran Samadlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.