1071 Plaza C blok Çukurambar, Ankara
Semih Erden Çocuk Psikiyatristi Klinik
em....
Kardelen hanım 2.5 yaşındaki oğlumun ergoterapisini yürüttü. Oğlumda konuşma gecikmesi vardı ve terapi boyunca onu tanıyıp ona hitap eden yöntemi bulup ışık tuttu bizim yolumuza. Süreç boyunca iletiişimi hem oğlumla hem benle çok iyiydi ve her zaman güven verici, açıklayıcı tutumdaydı. Terapi boyunca alanında bilgili ve donanımlı olduğunu bize yaptığı gözlem paylaşımlarında gösterdi ve aynı zamanda sevgi doluydu :). Bu süreçte oğlumla çok iyi bağ kurdu ve gün geçtikçe oğlumdaki olumlu ivme ve gelişmelere şahit olmak müthişti. İyi ki tanımışız kendisini, o artık bizim Kardelen ablamız
ey...n
Kardelen hocam ile yollarımız 6 ay önce oğlumun hekiminin yönlendirmesi ile kesişti. İlk bir ayda bile terapinin faydasını görmeye başladık. İşini çok severek yapan ve çocuklara çok şefkatli yaklaşan bir uzman. İyi ki tanıdık. Sürecimiz devam etmekte ve şu an oğlumun duyusal hassasiyetinde çok çok azalma oldu, akranları ile daha rahat iletişime geçmeye başladı..
se...
Kardelen hanım ile yollarımız oğlum sayesinde kesişti. Bittim dediğim anlarda hem oğlumu hem beni bitmediğimize inandırdı. İşini severek yapmasının yanında kocaman yüreği ile hayatımıza dokundu. İyi ki tanıdık iyi ki kesişti yollarımız
z....k
Kardelen hanım ile 4,5 yaşındaki oğlumun duyusal hassasiyeti probleminin tedavisi için tanıştık ve sürecimiz devam etmekte, kendisi ilgili ve her seans sonrası bize açıklama yapıyor istediğinizde ulaşabiliyoruz tedavimiz henüz tamamlanmadı ancak fayda görmeye başladığını hissediyorum, ergoterapi ile güzel ilerleme kaydedeceğimizi umuyorum, seansların olduğu ortam da oldukça güzel ve modern.
Kardelen Hocamızdan 2023 yılının ağustos ayından bu yana duyu bütünleme ile alakalı destek alıyoruz. Çocuğum Kardelen Hocayı çok seviyor ve seansları heyecanla bekliyor. Birçok konuda oldukça gelişme kaydettik. Sevgi dolu, işini çok önemseyen bir terapist.
ne...
1.sinifa giden çocuğum icin Kardelen hocamızla gorusmekteyiz. Duyu bütünleme seanslarında oğlum hem eğleniyor, hem zorlu parkurları başararak özgüvenini toparlıyor. Bu süreçte Kardelen hocayla çok tatlı bir iletişimleri var, seanslardan çıktığımızda oğlum onu sevgiyle ve mutlulukla anıyor. Onun düşüncelerine saygı gösteriyor ve iletişim becerisini ilerletebiliyor. Birçok duyusunu aynı anda çalıştırıp gelistirebilecegi bu seanslarin, okul hayatında da çok faydasını görüyoruz. Kardelen hocam sizinle tanıştığımız için çok şanslıyız
Canımız Kardelen ablamızla oğlumun tikleri için çalışmaya başladık.bir ayda bile azalmaların olması hatta bazılarının bitmesi anne olarak beni çok mutlu etti. İyi ki yollarımız kesişti ve iyi ki seni tanıdık. Çok güzel yol aldık ve almaya da devam ediyoruz. Oğlumun seninle kurduğu bağ bu yolculukta bizi daha da ileri taşıyor. İletişimin gücü ne kadar kıymetliymiş. Emeğine sevgine bin şükür iyi ki varsın iyi tanıdık seni.
Kardelen hanımla 2 yıl önce oğlumun oyun terapistinin yönlendirmesi ile tanıştık, oğlumun ince ve kaba motor gelişiminde sıkıntı vardı. Mesela parkta oynamak istemiyordu diğer çocuklar gibi tırmanamadığı için…Kardelen hanım sayesinde oğlum şimdi futbol oynamaya bile başladı ve öğretmenlerinden çok olumlu dönüşler alıyorum, oğlumun her pazar koşa koşa gitmesi de cabası…
Kardelen hanıma 22 aylık oğlumun duyusal hassasiyetleri sebebiyle başvurduk. Kısa sürede hem sosyallik hem dokunma problemleriyle ilgili güzel dönütler aldık. Çocuğun ihtiyacına göre yol alıyor ve terapi süresince 1 dakikayı bile verimsiz geçirmemeye çalışıyor. Ayrıca oğlum onu çok seviyor kendiliğinden giriyor terapiye. Çocuğu benim gibi yiyeceklere dokunmayan, farkli zeminlere basmamakta direten ebveynler uzman gorusu almaktan geri durmasinlar.
hi...
12 aylık kızım için yaklasik 2 aydir çalışıyoruz Kardelen Hanımla . Bebekle uyumu yakalayabilen , empati kurabilen biri kızımla keyifli vakit geçirdiklerini düşünüyorum.
Kardelen Güngör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kardelen Güngör, Ergoterapi. Size Kardelen Güngör tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Kardelen Güngör adresi nerede?Kardelen Güngör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1071 Plaza C blok Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kardelen Güngör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kardelen Güngör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kardelen Güngör isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kardelen Güngör, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kardelen Güngör hangi dilleri konuşuyor?Kardelen Güngör ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Kardelen Güngör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kardelen Güngör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kardelen Güngör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kardelen Güngör hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Kardelen Güngör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.