Diyetisyen Randevusu
Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Bahçelievler merkez mahallesi, çaldıran sokak, Sözen Apartmanı No:21/A, Bahçelievler, İstanbul
Bebek Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Diyetisyen Randevusu
Bahçelievler merkez mahallesi, çaldıran sokak, Sözen Apartmanı No:21/A, İstanbul
Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Bebek Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
ga...k
Kardelen Hanımla 4 ay boyunca çalıştık toplamda 15 kg verdim çok samimi sizi zorlamayan size uyan birisi.
li....
Kardelen Hocam bir harika, kişinin şartlarına ve zevkine uygun program hazırlıyor, aylarca kendi kendime diyet yapıp hiç kilo verememişken 45 günde 8 kilo gönderdik.Bu motivasyonla 10 sene önceki kilomu hedefler oldum :)) Kardelen Hocamı iyi ki bulmuşum..
Lipödem 3. Evre teşhisi konulduktan sonra kardelen hanımla tanıştım.lipödem beslenmesi hakkında gereken herşeyi açık şekilde listelerimle bana iyice anlattı.beraber güzel kilolar verdik ve güzel incelmem oldu.çok memnun kaldım
Sağlık yaşam, sağlıklı beslenme mottosuyla hayatıma devam etmek istiyordum. Bu süreçte bana destek olması ayrıca vücudumda ki kilo yağ endeksini de ayarlama da yardımcı olması amaçlı Kardelen hanım’a gidip destek almaya karar verdim. Kendisini sosyal medyada görüp hızlı bir şekilde gitmeye karar verdim. Kardelen Hanım ile bir beslenme yolcuğuna çıktım. Hem haftalık diyet programı yazıldı hem de andulasyon terapi programına dahil oldum. Ödem atma da yardımcı bir terapi. Kardelen Hanım için verdiğim hızlı karardan dolayı mutluyum :)
s....a
Listemi tam olarak istek ve ihtiyaçlarıma göre hazırlıyor. Vardiyalı çalıştığım için diyet süreci çevre koşullarından etkiniyor Fakat biz bundan etkilenmedik
mu...
Danışma sürecim boyunca çok güzel ilgilenip çok basit bir şekilde beslenme takvimi sayesinde uygun bir şekilde güzel kilo verdim
hi...n
Samimi tavrı ve açıklayıcılığı ile diyet serüveninde yanımda olabileceğine inandığım bir uzman kendisi. Listeleri sizinle birlikte ve hayat şartlarınıza uyum sağlayacak şekilde hazırlıyor.taleplerimi değerlendirerek en verimli süreci oluşturmaya çalışıyor. Ayrıca ofislerindeki andülasyon cihazını da kullanmaya ilk seans ile birlikte başladık. Diyet listeleri ile birlikte gerçek bir sonuç göstereceğine inanıyorum
g....h
Tam olarak 4 ay boyunca beraber çalıştık ve çok menün kaldım hem istediğim kiloya düştüm hemde koruma konusunda destek oldu iyi ki tanımışım
h....m
çok iyi anladığını o kadar net anlamıstım ki, lipodemli biri olarak ilk haftada 3 kilo verdirerek bu konuda uzman olduğunu görmüştüm, ve ılk dıyetısyen denemin de değil… yonlendırmesi ile hayatımı degiştirmeme yol açtığı için cok mutluyum ediyorum ve en onemlisi kendimle barışmamı sagladı. ne kadar ne soylesem azdır .
i̇...
İstanbul Avrupa yakasında Bakırköy'de çok bilinen bir AVM'de bulunan ofisin ulaşımı çok rahat toplu taşımaya 2 dakika mesafede,kendi aracıyla gelenler için AVM nin otoparkı mevcut bu konuda İstanbul içinde sıkıntı yaşamadan ulaşmak çok rahat.Çok samimi ilgili motivasyonu yüksek liste hazırlarken danışanlarınada söz hakkı veriyor isteklerini dikkate alıyor. Verdiği listeler doyurucu ulaşılması imkansız ürünler eklemiyor.İlk haftada yağdan 2 kg vermemde onun yüksek motovesine ve listede yer alan besinlerin ne kadar doğru tercih olduğunun işareti.Önceligi sağlıklı ve kalıcı kilo kaybı ve sürdürülebilir beslenme alışkanlığına teşvik yöntemi çok başaralı.Kardelen hanımdan çok memnunum kesinlikle diyetisyen arayışı içersindeyseniz ısrarla tavsiye ederim.Benim 10 kg fazlam var 2 kg ilk haftadan gitti bile.Kalan 8 kg bittiğinde tekrar deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım bol eksili günleriniz olsun.
Kardelen Yalçınkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kardelen Yalçınkaya, Diyetisyen. Size Kardelen Yalçınkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Bebek Beslenmesi, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü.
Kardelen Yalçınkaya adresi nerede?Kardelen Yalçınkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler merkez mahallesi, çaldıran sokak, Sözen Apartmanı No:21/A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kardelen Yalçınkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kardelen Yalçınkaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kardelen Yalçınkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kardelen Yalçınkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Kardelen Yalçınkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kardelen Yalçınkaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kardelen Yalçınkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Kardelen Yalçınkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kardelen Yalçınkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Kardelen Yalçınkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler