Kardiyoloji, Kumlu, Hatay
Özel Akademi Meram Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Geriatri, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen Daha fazlaAlavardı Mahallesi.Beyşehir Cad.No:181, Meram • Harita
Özel Akademi Meram Hastanesi
Kahramanlar Mahallesi 1397. Sokak No:1, Konak • Harita
Özel Su Hospital
Özel Vital Hospital
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen Daha fazlaDeli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Özel Vital Hospital
Mimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi No:35, Yıldırım • Harita
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Gözde Sıtmapınarı Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri Daha fazlaİnönü Caddesi Niyazi Mahallesi No:145, Malatya • Harita
Gözde Sıtmapınarı Hastanesi
Kıtılbıl Mahallesi Dicle Üniversitesi, Sur • Harita
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Hastahanesi
Özel Koru Sincan Hastanesi
Kardiyoloji, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Metabolik cerrahi Daha fazlaAkşemsettin Mah. Huzur Sokak No:1, Sincan • Harita
Özel Koru Sincan Hastanesi
Fulya Academy Fulya Mahallesi Yeşilçimen Sokak No:12 Polat Tower Residence No:438, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Güliz Erdem
Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri Daha fazlaAşağı Öveçler Mahallesi 1332. Sokak No: 15, Çankaya • Harita
Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi
Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150, Diyarbakır • Harita
Memorial Dicle Hastanesi
Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya • Harita
Özel Ofm Antalya Hastanesi
Merkez Mah. Hastane Sok. No: 2/4-B, Gaziosmanpaşa • Harita