Kardiyoloji, Kumlu, Hatay
Çanakkale 18 Mart Tıp Fakültesi Kampüsü
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Üroloji, Nükleer tıp, Tıbbi mikrobiyoloji, Adli tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği Daha fazlaBarbaros Mahallesi Terzioğlu Kampüsü, Çanakkale • Harita
Çanakkale 18 Mart Tıp Fakültesi Kampüsü
Erzincan Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaBaşbağlar Mahallesi 1430. Sokak, Erzincan • Harita
Erzincan Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Batman Bölge Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Hematoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi Daha fazlaBelde Mah. Kozluk Yolu, Batman • Harita
Batman Bölge Devlet Hastanesi
Şırnak Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaDicle Mahallesi Cizre Caddesi Bahçelievler, Şırnak • Harita
Şırnak Devlet Hastanesi
Bayburt Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Pratisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaHastane Cad., Bayburt • Harita
Bayburt Devlet Hastanesi
Karabük Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp Daha fazlaBayır Mah. Fevzi Çakmak Cad.No:32, Karabük • Harita
Karabük Devlet Hastanesi
Zonguldak Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaHastane Cad., Zonguldak • Harita
Zonguldak Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi
Bartın Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Pratisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaTuna Mah. Ömer Tepesi Mevkii, Bartın • Harita
Bartın Devlet Hastanesi
Yozgat Şehir Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaErdoğan Akdağ Mahallesi Viyana Caddesi No:8, Yozgat • Harita
Yozgat Şehir Hastanesi
Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Romatoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaAltınşehir Mh. 3005 Sokak No:13 02040, Adıyaman • Harita
Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi
Özel Safa Hastanesi Yenibosna
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaZafer Mahallesi Gümüş Sokak No:9-11, Bahçelievler • Harita
Özel Safa Hastanesi Yenibosna
Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi Daha fazlaSoğuksu Mah. Vatan Cad. Çamlık Mevkii, Trabzon • Harita
Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Van Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaKışla Mahallesi Çınarlı Caddesi No:87, Erciş • Harita
Van Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi
Adana Çukurova Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği Daha fazlaKurttepe Mahallesi 83027. Sokak No:9, Çukurova • Harita
Adana Çukurova Devlet Hastanesi
Kilis Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaÖncüpınar Yolu, Kilis • Harita
Kilis Devlet Hastanesi
Yozgat Akdağmadeni Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen Daha fazlaYeşiltepe Mah., Yozgat • Harita
Yozgat Akdağmadeni Devlet Hastanesi
İstanbul Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji Daha fazlaMimarsinan Mahallesi D100 No:62, Büyükçekmece • Harita
İstanbul Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi
Acıbadem Fulya Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaDikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş • Harita
Acıbadem Fulya Hastanesi
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaKöşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi • Harita
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Özel Kütahya Anadolu Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaAli Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 9, Kütahya • Harita
Özel Kütahya Anadolu Hastanesi